Skip to the navigation Skip to the content

Temperatuurgevoelige productbewaking vanaf de productie tot aan de levering

Altijd het overzicht behouden - met de inoSpector temperatuurlogger bewaakt u uw temperatuurgevoelige producten actief, foutloos en zelfs onder zeer zware omstandigheden. De temperatuurlogger blijft bijna onzichtbaar en gaat tot één jaar mee.

Van productie tot logistiek tot de eindklant - inoSpector garandeert de veiligheid waar uw klanten om vragen. De nauwkeurige temperatuursensor regelt en registreert elke verandering en heeft het formaat van een creditcard, flexibel en robuust. Tot 365 dagen aan een stuk en met instelbare intervallen.

De gegevens kunnen op elk moment worden uitgelezen met een NFC-reader en kunnen dankzij de veelzijdige aansluitmogelijkheden op uw database, uitgebreid en volledig worden gebruikt. En voor degenen die meer informatie nodig hebben, is er de inoSpector 2.0 - die kan alles wat de inoSpector kan. Maar dan beter.

Toegevoegde waarde: er is een app beschikbaar die past bij de inoSpector en die volledig klantgericht kan worden aangepast. Zo heeft u uw gegevens altijd bij de hand.

Het inotec-voordeel

  • Betrouwbare productbewaking vanaf de productie tot aan de eindklant
  • Temperatuursbereik van -35°C tot +60°C mogelijk
  • Duurzaam zelfklevend etiket of flexibele card
  • Product en app (Android) volledig te personaliseren
  • Praktische NFC-functies
  • Geen gegevensverlies, zelfs niet met lege batterij
  • Rendabele en efficiënte high-tech oplossing
  • Kan tot 365 dagen worden gebruikt.
  • Intervallen van 1 sec. tot 24u.
  • Tot 12.000 loggings

De inotec temperatuurlogger inoSpector - veiligheid op elk moment

De app en het label zijn absoluut uniek

Selecteer het ontwerp en de lay-out van de inoSpector en de app, stel de gewenste meetintervallen in en u kunt uw producten controleren. Veilig en uniek.

Altijd bij de hand - aangebracht als zelfklevend etiket of los in- of opgelegd

Verkrijgbaar als zelfklevend etiket op duurzame lastdragers, pallets of in voertuigen, of als flexibel inzetbare card - inoSpector past zich aan uw eisen aan.

Continue bewaking

Met grote intervallen of continue bewaking - inoSpector is absoluut flexibel en kan op elk moment, indien aangesloten op een database, worden uitgelezen en meldt u wanneer uw gedefinieerde temperatuursgrenzen worden overschreden of niet worden bereikt.

Maximale beveiliging - Logboekoverdracht

Naast de temperatuurhistorie, documenteert inoSpector de locatie en het tijdstip van productleveringen - voor een naadloze controle van alle stations die betrokken zijn bij de keten.

Echte toegevoegde waarde - het potentieel van de eindklant benutten

Voor direct gebruik in de B2C-sector - geef uw klanten inzicht in de goederenbewegingen met de uiterst flexibele inoSpector app. Een gevoel van veiligheid.

Uw individuele inoSpector App

Een ander bijzondere eigenschap van de inoSpector: de volledig aanpasbare app voor Android. Dit betekent dat u altijd alle belangrijke waarden bij de hand heeft. Grafische weergave of een overzicht van alle geregistreerde meetwaarden - met de inoSpector app heeft u altijd een overzicht. U verzend de gegevens via e-mail, Messenger of Bluetooth. Hierdoor is de verdere verwerking eenvoudig. En dankzij de administratieve rechten, de mogelijke databaseverbinding, kunt u alle gegevens volledig documenteren en gebruiken.