Barcode- en RFID-etiketten van kunststof en papier

Degelijk en betrouwbaar

Betaalbaar, licht en flexibel - labeloplossingen van papier of kunststof zijn de allrounders onder de inotec-oplossingen. Veelzijdig en geschikt voor verschillende toepassingen. Onze papieren etiketten, geprint in thermal transfer zijn geschikt voor alle basis toepassingen waarbij het etiket niet aan enige belasting wordt blootgesteld. Snel en goedkoop te produceren en daarom flexibel inzetbaar. Onze kunststof etiketten zijn ideaal voor middelzware tot zware belasting. Door de bedrukking op de achterzijde van het transparante materiaal zijn ze probleemloos bestand tegen krassen en gemiddelde mechanische belastingen en blijven ze bijzonder lang leesbaar. Bovendien zijn ze UV-bestendig en kunnen ook buiten zonder problemen worden gebruikt. Hoge kwaliteit en lange levensduur - dankzij de productie op onze moderne machines komen de kunststof inotec labeloplossingen hun beloften na.

Let op: Voor speciale toepassingen bieden wij ook hoogwaardige etiketten aan als inmould oplossing. Meer informatie hierover vindt u bij onze inmould oplossingen.

Het inotec-voordeel

  • Jarenlange ervaring op het gebied van etikettenproductie
  • Meer dan 1.500 stansen voor bijna elke denkbare stansvorm
  • Individueel stansen en lay-outs mogelijk
  • Wij zetten Pantone, RAL of HKS zonder problemen om in geschikte CMYK-waarden.
  • Alle gangbare dataformaten mogelijk
  • Perfecte serienummering met een extreem hoog kwaliteitsniveau

kunststof

Diomaster PET - uiterst bestendig barcode label

Diomaster PET-oplossingen van inotec zijn speciaal ontwikkeld voor het identificeren van pallets, voorraden, magazijnstellingen of duurzame lastdragers. Door de bedrukking op de achterzijde van de folie zijn ze extreem resistent, kras- en vuilafstotend en de polyesterfolie beschermt de barcode bijzonder goed. En dankzij het digitale drukproces kunnen ze bijna onbeperkt worden aangepast. Bijzonder praktisch: afhankelijk van de lijmvariant kunnen ze ook zonder problemen in de levensmiddelen- of medische sector worden gebruikt. Diomaster PE-oplossingen van inotec zijn desgewenst ook verkrijgbaar met lotuseffect.

Diotop PP - Polypropyleen barcode-etiket

inotec Diotop PP overtuigt met stabiel, wit polypropyleen materiaal en geselecteerde permanente kleefstoffen voor maximale hechting.  Of het nu gaat om stellingen, hoogwaardige typeplaatjes, inventaris identificatie of voor medische toepassingen. De etiketten kunnen klantgericht worden ontworpen en zijn ook verkrijgbaar met een extra glanzende of matte polyester laminaatlaag. En omdat Diotop PP voldoet aan alle eisen van Verordening (EU) nr. 1935/2004, is ook direct contact met levensmiddelen geen probleem.

Diotough - Barcode etiket voor zware toepassingen

Diotough oplossingen van inotec worden altijd gebruikt als het gaat om speciale uitdagingen. Ze zijn uiterst resistent en robuust en kunnen daarom ook na het verlijmen zonder problemen worden geniet. Door de bedrukking aan de achterzijde en de polyesterfolie is de barcode bijzonder goed beschermd en kras- en veegvast. En voor elk geval is er de juiste lijm: b.v. zwart om doorschijnen van de ondergrond te voorkomen, voor direct en indirect contact met levensmiddelen, of volledig recyclebaar. Voor het veilig identificeren van stellingen, pallets, containers, ski's of inventaris.

papier

Dioclassic - Papieren barcode-etiket

Het papieren label Dioclassic Permanent van inotec is de perfecte oplossing voor het permanent identificeren van uw goederen in het magazijn, documenten, voorraad of verpakking. Dankzij de BgVVV-goedkeuring is zelfs direct contact met droge of vochtige, niet-vette voeding geen probleem. Dioclassic Permanent Lam is ook beschikbaar voor toepassingen met een hogere belasting - Bijzonder veilig met zijn geïntegreerde laminaattoplaag die de bedurkking optimaal beschermt. Beide oplossingen hechten bijzonder goed dankzij de acrylaatlijm en bieden een uitstekende drukkwaliteit. Natuurlijk kunnen we uw Dioclassic Permanent etiket klantspecifiek vormgeven met gekleurde logo's, lettertypes, grafische kunstenaars of foto's.

TT-papier - Thermal transfer papier

Of het nu gaat om een lastige ondergrond, zoals ampullen of voor het labelen van koele en vochtige oppervlakken, voor het gebruik op gebogen oppervlakken, zoals flesjes met kleine diameters en reageerbuisjes of voor gebruik op apolaire oppervlakken, zelfs bij lage temperaturen - inotec TT-papieren etiketten zijn geschikt voor veel toepassingen. Thermal transfer printen maakt het label duurzaam en dankzij de goedkeuring van de lijm door het ISEGA-onderzoekscentrum zijn alle varianten geschikt voor direct contact met droge en vochtige, niet-vette voedingsmiddelen.