Skip to the navigation Skip to the content

Of het nu in een ziekenhuis, zorginstelling of laboratorium is: in de farmaceutische en medische omgeving zijn er meestal tientallen voorwerpen, verbruiksgoederen of producten in gebruik die moeten worden voorzien van een etiket. Van bedrijfsapparatuur en werk- en verbruiksmaterialen tot magazijninventaris - wanneer u een grote hoeveelheid artikelen of apparatuur in de gaten moet houden, zijn oplossingen van inotec de veiligste optie. Want bij ons vindt u niet alleen gegarandeerd de oplossing die het beste bij u past, wij staan ook altijd aan uw zijde - van onderzoek tot productie en installatie tot speciale training en langdurige service. Altijd individueel en altijd Made in Germany.

HET INOTEC VOORDEEL

  • Oplossingen voor elk gebied van etikettering van verbruiksgoederen en inventaris 
  • Etiketten voor laboratoria, ziekenhuizen, praktijken, revalidatie- en verzorgingsinstellingen 
  • Barcode-, RFID- en datamatrixoplossingen mogelijk 
  • Eenvoudige integratie van oude voorraden en nieuwe toevoegingen (inventarisatie, voorraadtoename, permanente inventarisatie) 
  • Bescherming tegen manipulatie en diefstal door EM-beveiligingsstrips 
  • Advies, all-round service en ondersteuning op lange termijn van onze experts 

Inventarisatie en inventarisatie gemakkelijk gemaakt

inotec-oplossingen voor de medische en farmaceutische industrie helpen u om uw voorraad in de gaten te houden en tegelijkertijd de (permanente) voorraadopname te vergemakkelijken. Het maakt niet uit hoe groot de inventaris is of hoeveel apparatuur er is opgeslagen. Van het registreren van uw bedrijfsapparatuur tot het veiligstellen van bedrijfsmiddelen en het catalogiseren van documenten - maak uw ziekenhuis, laboratorium, praktijk of verpleeg- of revalidatiecentrum efficiënter en overzichtelijker dan ooit tevoren. Maak uw dagelijks werk eenvoudiger en ervaar hoe eenvoudig en tegelijkertijd veilig voorraadbeheer en inventarisatie werken met onze etiketteringsoplossingen. Maak meer van uw mogelijkheden - met voorraadetikettering van inotec.