Barcode- en RFID-oplossingen voor de textiel- en cosmetica-industrie

Goed geregeld

Shampoos, bodylotions, textiel en kleding - de textiel- en cosmetica-industrie staan bekend om hun brede productportfolio. En de eisen die aan de verschillende etiketten worden gesteld zijn even breed. Met inotec-etiketten voor de textiel- en cosmetica-industrie kunt u aan alles voldoen - ongeacht de toepassing.

inotec-oplossingen zijn waterdicht en olieafstotend. Bovendien kan "custom-made" gedrukt worden - in hoge resolutie. Inotec zelfklevende oplossingen hechten ook op alle textiel en kunnen nog steeds gemakkelijk worden verwijderd - zonder lijmresten en zonder het product te beschadigen.

Er zijn ook praktische oplossingen voor maximale veiligheid: inoVerify in vier varianten. Van eenvoudige productverzegeling tot een complete all-round beveiligingsoplossing - met inoVerify biedt u uw klanten de beste productbeschermingsoplossing. Op aanvraag ook met verdere CRM mogelijkheden.

Het inotec-voordeel

  • Etiketten voor elk toepassingsgebied
  • Barcode- en RFID-oplossingen
  • Volledige monitoring met inoVerify in vier varianten
  • Optionele CRM-opties
  • Volledig personaliseerbaar

Grootte Sticker

Diotex - Etiket voor het etiketteren van textiel

Diotex PE van inotec is de schone oplossing voor het veilig identificeren van textiel (behalve zijde of leer) in flexo- of digitale druk. De etiketten bestaan uit een rekbare transparante polyethyleenfolie en een speciale oppervlaktecoating. Dit zorgt ervoor dat er digitaal gedrukt kan worden in een hoge resolutie. Tevens verbetert het de kleurverankering. En omdat de etiketten aan de voorzijde bedrukt zijn, geeft de kleur niet af op het textiel. Bijzonder praktisch: de speciale lijm op acrylbasis zorgt niet alleen voor een permanente hechting, maar kan ook gemakkelijk en volledig zonder lijmresten of beschadigen van het textiel worden verwijderd. Inotec Diotex PE is natuurlijk ook verkrijgbaar als blanco label.