Skip to the navigation Skip to the content

Of het nu gaat om keramiek of metaal voor bijzonder veeleisende toepassingen, kunststof of papier voor lage tot hoge eisen of als mooi decoratief etiket - inotec-etiketoplossingen zijn beschikbaar voor bijna elk toepassingsgebied en in bijna elke mogelijke vorm en ontwerp. Natuurlijk altijd met de juiste lijm. Sterk hechtend of verwijderbaar zonder lijmresten: afhankelijk van de toepassing bieden wij een klantgerichte oplossing. Altijd op een constant hoog kwaliteitsniveau - ook bij grote oplagen.

Wij produceren uw etiketten klantgericht -beschikken over de modernste prepress-afdeling, de modernste apparatuur en bijna alle actuele grafische programma's. Wij gaan elke uitdaging aan en realiseren uw lay-out- en kleureisen nauwkeurig of creëren wij samen met u volledig nieuwe ontwerpen. Om u altijd de beste resultaten te kunnen bieden, vertrouwen wij op een constant gecontroleerde kleurenworkflow. Voor de beste drukkwaliteit en perfecte resultaten.

Barcode- en RFID-etiketten op maat gemaakt

Dankzij een bestand van meer dan 1.500 stansen - van ovaal tot rechthoekig, met afgeronde hoeken of veiligheidstansen - kunnen wij aan bijna elke wens voldoen. En als de door u gewenste vorm nog niet bestaat, produceren wij eenvoudigweg deze speciale stans voor u.

Het inotec-voordeel

  • Jarenlange ervaring op het gebied van etikettenproductie
  • Meer dan 1.500 stansen voor bijna elke denkbare vorm van stansen
  • Individueel stansen en lay-outs mogelijk
  • Wij zetten Pantone, RAL of HKS zonder problemen om in geschikte CMYK-waarden
  • Alle gangbare bestanden mogelijk
  • 100% levering met een extreem hoog kwaliteitsniveau