Skip to the navigation Skip to the content

Elke dag een beetje meer - want stilstand is een stap achteruit en wij werken er voortdurend aan om nog beter te worden. Voor u. En voor onze producten. Dit omvat ook de verdere ontwikkeling van onze druktechnologieën. En met ons nieuwe drukproces kunnen wij u nu nog meer flexibiliteit bieden. 

Dankzij deze inkjet technologie kunnen wij onze etiketten nu in één arbeidsgang produceren. Want eenmaal ingesteld, kunnen wij uw gewenste etiketten direct drukken, stansen, controleren en leveren. Dit bespaart productietijd en dus geld. Met dit nieuwe systeem kunnen wij niet alleen op matte of glanzende PP en PE drukken, maar ook in een hoge resolutie zwart op wit. Voor nog betere contrasten en maximale leesbaarheid. Dankzij de uiterst flexibele labels hebben wij voor elk type locatielabel in uw magazijn een passende oplossing.

HET INOTEC VOORDEEL

  • Unieke technologie
  • Hoogwaardige productie in één stap
  • Maximaal contrast en maximale leesbaarheid 
  • Maximale flexibiliteit tegen lage kosten

Het nieuwe drukprocédé is niet alleen goedkoop, maar stelt ons ook in staat snel grote oplages te produceren. Hoge kwaliteit en hoge resolutie. Dit betekent dat zelfs zeer grote productievolumes van etiketten voor afzonderlijke eenheden met standaardafmetingen zoals 70x200 mm geen probleem vormen - wij vinden de perfecte maat voor elke ligger en dankzij de scherpe contrasten bereiken wij een maximale leesbaarheid. Hierdoor is deze drukmethode de perfecte aanvulling op onze unieke multilevel labels - combineer de voordelen van beide labeloplossingen voor maximale efficiëntie. 

Natuurlijk kan de nieuwe technologie ook voor andere toepassingen worden gebruikt.