Barcode- en RFID-oplossingen voor auto- en automobielstandaarden

Dat draait en draait en draait...

Veilig, betrouwbaar en duurzaam - inotec oplossingen voor de automobielindustrie overtuigen door hun bijzonder duurzame eigenschappen. Zelfs bij bijzonder hoge temperaturen. Ze zijn krasvast, lichtbestendig en ook zonder problemen bestand tegen oliën, lichte chemicaliën en zuren. Voor maximale zekerheid en een soepele productie. Natuurlijk ook voor de verschillende logistieke toepassingen: want inotec inmould en zelfklevende etiketten zijn geschikt voor alle materialen waarvan moderne bakken worden gemaakt. Er zijn ook geschikte oplossingen voor anti-ESD containers en ondersteuning voor de ISO/IEC en GS1 datastandaarden. Ze voldoen ook aan alle eisen van de VDA-richtlijnen 4500 en 5501.

KLT containeretikettering: lees nu meer!

Het inotec-voordeel

  • Keramische etiketten, metalen etiketten of folie-etiketten
  • Temperatuurbereik tot een maximum van 1.400°C.
  • Robuuste en duurzame informatiedragers voor extreme bedrijfsomstandigheden
  • Voor mechanische bevestiging of om te lijmen
  • Diverse materialen, ook beschikbaar voor printen in huis.
  • Thermal Transfer geprint, fototypeset, lasergraveren en digitaal gedrukt
  • Voldoen aan de VDA-richtlijnen 4500 en 5501.

onderdelen identificatie

Dioclassic - Barcode etiket van papier

Het papieren label Dioclassic Permanent van inotec is de perfecte oplossing voor het permanent identificeren van uw goederen in het magazijn, documenten, voorraad of verpakking. Dankzij de BgVVV-goedkeuring is zelfs direct contact met droge of vochtige, niet-vette voeding geen probleem. Dioclassic Permanent Lam is ook beschikbaar voor toepassingen met een hogere belasting - Bijzonder veilig met zijn geïntegreerde laminaattoplaag die de bedurkking optimaal beschermt. Beide oplossingen hechten bijzonder goed dankzij de acrylaatlijm en bieden een uitstekende drukkwaliteit. Natuurlijk kunnen we uw Dioclassic Permanent etiket klantspecifiek vormgeven met gekleurde logo's, lettertypes, grafische kunstenaars of foto's.

Diotop PP - Polypropyleen barcode etiket

inotec Diotop PP overtuigt met stabiel, wit polypropyleen materiaal en geselecteerde permanente kleefstoffen voor maximale hechting.  Of het nu gaat om stellingen, hoogwaardige typeplaatjes, inventaris identificatie of voor medische toepassingen. De etiketten kunnen klantgericht worden ontworpen en zijn ook verkrijgbaar met een extra glanzende of matte polyester laminaatlaag. En omdat Diotop PP voldoet aan alle eisen van Verordening (EU) nr. 1935/2004, is ook direct contact met levensmiddelen geen probleem.

Diotough - Barcodelabel voor speciale uitdagingen

Diotough oplossingen van inotec worden altijd gebruikt als het gaat om speciale uitdagingen. Ze zijn uiterst resistent en robuust en kunnen daarom ook na het verlijmen zonder problemen worden geniet. Door de bedrukking aan de achterzijde en de polyesterfolie is de barcode bijzonder goed beschermd en kras- en veegvast. En voor elk geval is er de juiste lijm: b.v. zwart om doorschijnen van de ondergrond te voorkomen, voor direct en indirect contact met levensmiddelen, of volledig recyclebaar. Voor het veilig identificeren van stellingen, pallets, containers, ski's of inventaris.

inotag Diobond - Inmould RFID-label met maximale duurzaamheid

De permanente etiketteeroplossing zonder lijm - inotag Diobond is de inmould RFID-oplossing voor alle pallets en duurzame lastdragers. Het polyolefine label wordt tijdens het spuitgietproces moleculair verbonden met de drager en is dus één geheel met het oppervlak. Dit maakt het absoluut onmogelijk dat het etiket eraf valt en dat er vuil of bacteriën achter het etiket kunnen komen. Zelfs in bijzonder ruwe omgevingen. De permanente opeenvolgende serienummers en barcodes maakt een duidelijke identificatie mogelijk. Dit maakt inotag Diobond perfect voor toepassingen waar maximale hygiëne essentieel is, zoals in de voedingsindustrie of Medical&Pharma. inotag Diobond etiketten zijn ook verkrijgbaar met een praktisch lotuseffect.

inotag Diotough - RFID-etiket voor speciale uitdagingen

De inotag Diotough oplossingen combineren de robuustheid van normale Diotough oplossingen met de praktische voordelen van RFID-technologie. Ze zijn uiterst resistent en robuust en worden gebruikt wanneer zich bijzondere uitdagingen voordoen. De bedrukking aan de achterzijde in combinatie met de polyesterfolie beschermt de barcode bijzonder goed en maakt deze bovendien absoluut kras- en veegvast. En natuurlijk is er voor elke toepassing een geschikte lijm: b.v. zwart om doorschijnen van de ondergrond te voorkomen, voor direct en indirect contact met voedsel of bloed. Voor een veilige etikettering in de automobiel-, medische en levensmiddelenindustrie.

inotag Flex on Metal - RFID etiket voor metalen oppervlakten

Heavy Metal etiketten in diverse varianten - inotag Flex on Metal etiketten zijn de allrounders voor metalen oppervlakken en containers. De inotag Flex on Metal is verkrijgbaar in diverse varianten: of het nu gaat om polyester- of polycarbonaatfolie, voor de bevestiging met HPV- of PBV-lijm of met extra spacer - voor elk toepassingsgebied vinden wij een individuele en passende oplossing. Alle inotag Flex on Metal labels kunnen ook klantgericht ontworpen worden met gekleurde logo's, lettertypes of afbeeldingen en foto's.

inotag hard tag - RFID tag in een kunststof behuizing

Of het nu gaat om het identificeren van metalen voorwerpen, in combinatie met vloeistoffen of ingebed in metalen oppervlakken - inotag RFID-hard tags zijn bijzonder stabiel en kunnen voor bijna alles worden gebruikt. De RFID-transponder heeft een kunststof behuizing en is daardoor bestand tegen de zwaarste omgevingsomstandigheden. Ze zijn waterdicht (IP 68) en bestand tegen trillen en schokken. Inotag hardtags zijn verkrijgbaar in verschillende versies en formaten en kunnen bedrukt en geprogrammeerd worden geleverd. En omdat de transponders geschikt zijn voor het verlijmen, schroeven, klinken of lassen, bevestigen of spuitgieten, is er geen toepassingsgebied waarvoor ze niet perfect geschikt zijn.

inotag TT - thermal transfer geprint RFID-etiket

Thermal transfer geprint en extreem "smart".  inotec TT-oplossingen overtuigen met de mogelijkheden van de RFID-technologie en zijn verkrijgbaar in elke prijsklasse. En inotag TT-etiketten passen zich volledig aan uw eisen aan: Of het nu met polyester of polypropyleen folie, bedrukt of blanco is - de etiketten kunnen worden gecombineerd met lijmen die precies op uw wensen zijn afgestemd. De inotag TT HL2 etiketten voldoen aan alle eisen van Verordening (EU) nr. 1935/2004 en DIN EN ISO 3826_1 en kunnen daarom ook in de levensmiddelen- en medische industrie zonder problemen worden gebruikt.

Metaal - metalen barcode label

Stevig en altijd veilig - metalen labels van inotec doorstaan veel en laten u nooit in de steek. Ze zijn bijzonder geschikt voor inventarisidentificatie, machine-identificatie of hoogwaardige typeplaatjes. Ook buiten. Of het nu van aluminium of staal is - inotec metalen etiketten zijn verkrijgbaar met verschillende lijmen die afhankelijk van de toepassing een voor een bijzonder stevige grip hechting zorgen. Verkrijgbaar in diktes van 0,075 tot 0,8 mm (aluminium) en van 0,2 tot 1 mm (staal).

Polymaster - zeer dun barcode etiket, zelfs voor oneffen oppervlakken

Polymaster van inotec is de oplossing voor het veilig identificeren van duurzame lastdragers, stellingen, inventaris of hoogwaardige typeplaatjes. Ook buiten. Dankzij de 1-componentenconstructie heeft Polymaster vrijwel geen last van vlinderen of loslaten van de hoekjes en omdat de bedrukking in het polyester materiaal is opgenomen, is het extreem kras- en veegvast. Uniek: Polymaster oplossingen zijn verkrijgbaar met verschillende lijmen voor elke uitdaging. Of het nu gaat om zuivere of gemodificeerde acrylaatlijm of een universele lijm voor laagenergetisch oppervlakken en het gebruik op ruwe en oneffen oppervlakken - Polymaster doorstaat alles. Afhankelijk van de lijm is zelfs het gebruik in de voedingsmidellenindustrie of voor het gebruik op medische producten geen probleem. En voor iedereen die het zeker wil weten, is Polymaster ook verkrijgbaar met twee metalen veiligheidsstrips.

Polytemp - bijzonder temperatuurbestendig barcode-etiket

Bijzonder duurzaam en resistent - Polytemp-etiketten van inotec bestaan uit een acrylfolie en zijn bijzonder temperatuurbestendig. Hierdoor zijn ze perfect voor toepassingen waar zeer hoge temperaturen vereist zijn. Het matte, witte oppervlak wordt in thermal transfer geprint en hebben een bijzonder hoog contrast en een optimale leesbaarheid van de barcode-informatie.

Transkapton - Barcode etiket van Kapton-materiaal

De Thermal Transfer oplossing voor hoge temperaturen - inotec Transkapton-etiketten bestaan uit een Kapton-materiaal en maken een probleemloze soldeermasker toepassing in zeefdruk mogelijk. Zonder te versmeren. Dit maakt Transkapton ideaal voor gebieden en productieprocessen waar hoge temperaturen heersen, zoals industriële printplaat identificatie. Het witte oppervlak is bijzonder stabiel en de barcode is altijd gemakkelijk af te lezen. Een speciaal geselecteerde lijm zorgt voor een goede hechting. inotec Transkapton is ook verkrijgbaar als blanco label.

TT-papier - papieren barcode etiket

Of het nu gaat om een lastige ondergrond, zoals ampullen of voor het labelen van koele en vochtige oppervlakken, voor het gebruik op gebogen oppervlakken, zoals flesjes met kleine diameters en reageerbuisjes of voor gebruik op apolaire oppervlakken, zelfs bij lage temperaturen - inotec TT-papieren etiketten zijn geschikt voor veel toepassingen. Thermal transfer printen maakt het label duurzaam en dankzij de goedkeuring van de lijm door het ISEGA-onderzoekscentrum zijn alle varianten geschikt voor direct contact met droge en vochtige, niet-vette voedingsmiddelen.

identificatie van duurzame lastdragers

Diobond - Inmould barcode label met maximale duurzaamheid

De permanente etiketteeroplossing zonder lijm - Diobond oplossingen van inotec overtuigen door maximale duurzaamheid en extreme bestendigheid. Het bijzondere is dat de inmould labels tijdens het productieproces moleculair verbonden zijn met de drager en dus gelijk zijn aan het oppervlak. Dit maakt het absoluut onmogelijk dat het etiket eraf valt en dat er vuil of bacteriën achter het etiket kunnen komen. Bovendien zijn de etiketten bijzonder goed bestand tegen vocht en vochtigheid en mechanische invloeden - voor een uitstekende functionaliteit op ruwe en extreme plaatsen. Dit maakt Diobond etiketten bijzonder geschikt voor toepassingen zoals de voedingsindustrie of Medical&Pharma, waar maximale hygiëne belangrijk is, maar ook voor het identificeren van pallets en duurzame lastdragers. inotec Diobond oplossingen zijn verkrijgbaar in mat en glanzend, in verschillende versies en varianten met seriematige nummers en barcodes voor duidelijke identificatie.

Diocard - Bijvoorbeeld als membershipscard

Diocards van inotec zijn de optimale oplossing voor gebruikersbadges, toegangscontroles, tijdregistratie, in het magazijn of voor het identificeren van productmonsters (Diocard HU). Maar ook voor de etikettering in de verslogistiek, bijvoorbeeld voor kratten voor groenten en fruit. Ze kunnen volledig op maat worden gemaakt met gekleurde logo's, lettertypes, afbeeldingen of foto's en zijn verkrijgbaar in verschillende versies en diktes. Of het nu gaat om bedrukking aan de achterzijde voor meer veiligheid, lotuseffect voor maximale hygiëne of met polyester- of polycarbonaatfolie - Diocard slaat altijd een goed figuur.

Diotac - bijzonder robuust barcode etiket

De klantspecifiek vorm te geven Diotac-oplossingen van inotec overtuigen met een bijzonder robuuste constructie en lijmen voor elke toepassing. Of het nu gaat om een constructie met twee polyesterfilms of om polycarbonaat en PVC - de barcode is altijd bijzonder goed beschermd en scheur- en krasbestendig. Zo kan Diotac niet alleen worden verlijmd, maar ook achteraf worden geniet en is dus ook bestand tegen grote belastingen. Precies de optimale oplossing voor het markeren van houten pallets, voorraden, stellingen of duurzame lastdragers.

Diotough - Barcode etiket voor speciale uitdagingen

Diotough oplossingen van inotec worden altijd gebruikt als het gaat om speciale uitdagingen. Ze zijn uiterst resistent en robuust en kunnen daarom ook na het verlijmen zonder problemen worden geniet. Door de bedrukking aan de achterzijde en de polyesterfolie is de barcode bijzonder goed beschermd en kras- en veegvast. En voor elk geval is er de juiste lijm: b.v. zwart om doorschijnen van de ondergrond te voorkomen, voor direct en indirect contact met levensmiddelen, of volledig recyclebaar. Voor het veilig identificeren van stellingen, pallets, containers, ski's of inventaris.

inotag Diobond - Inmould RFID etiket met maximale duurzaamheid

De permanente etiketteeroplossing zonder lijm - inotag Diobond is de inmould RFID-oplossing voor alle pallets en duurzame lastdragers. Het polyolefine label wordt tijdens het spuitgietproces moleculair verbonden met de drager en is dus één geheel met het oppervlak. Dit maakt het absoluut onmogelijk dat het etiket eraf valt en dat er vuil of bacteriën achter het etiket kunnen komen. Zelfs in bijzonder ruwe omgevingen. De permanente opeenvolgende serienummers en barcodes maakt een duidelijke identificatie mogelijk. Dit maakt inotag Diobond perfect voor toepassingen waar maximale hygiëne essentieel is, zoals in de voedingsindustrie of Medical&Pharma. inotag Diobond etiketten zijn ook verkrijgbaar met een praktisch lotuseffect.

inotag Diocard - blanco RFID etiket van PVC

Of het nu gaat om het permanent identificeren van duurzame lastdragers of pallets - de RFID-compatibele inotag Card PVC blanco kan het allemaal. Het 1,1 mm dikke etiket van hard PVC wordt tijdens het productieproces met de drager verbonden en is daarom absoluut fraudebestendig. Inotag diocards werken met de UHF-frequenties 860-960 MHz (conform EPC klasse 1 Gen 2) en de HF-frequentie 13,56 MHz (conform ISO 15693) en kunnen klantspecifiek geprogrammeerd worden. Indien gewenst kan inotec de chips tijdens het productieproces direct beschrijven.

inotag Diomaster - RFID etiket voor zware toepassingen

Sterk, sterker, inotag Diomaster - dit schokbestendige label kan bijna alles aan. Door de kras- en veegvaste barcode op die op de achterzijde wordt gedrukt en de toch al zeer bestendige polycarbonaat folie beschermt het oppervlak van het label extra en maakt het vrijwel onverwoestbaar. Dankzij de gemodificeerde acrylaatlijm hecht inotag Diomaster bijzonder goed op bijna alle ondergronden, maar door de sterkte en scheurvastheid kan het ook probleemloos worden verlijmd. Natuurlijk kunnen inotag Diomaster etiketten klantspecifiek ontworpen worden met gekleurde logo's, lettertypes, afbeeldingen of zelfs foto's. Dit maakt inotag Diomaster het perfecte label voor het markeren van b.v. pallets, inventaris of duurzame lastdragers.

inotag Diotough - RFID etiket voor speciale uitdagingen

De inotag Diotough oplossingen combineren de robuustheid van normale Diotough oplossingen met de praktische voordelen van RFID-technologie. Ze zijn uiterst resistent en robuust en worden gebruikt wanneer zich bijzondere uitdagingen voordoen. De bedrukking aan de achterzijde in combinatie met de polyesterfolie beschermt de barcode bijzonder goed en maakt deze bovendien absoluut kras- en veegvast. En natuurlijk is er voor elke toepassing een geschikte lijm: b.v. zwart om doorschijnen van de ondergrond te voorkomen, voor direct en indirect contact met voedsel of bloed. Voor een veilige etikettering in de automobiel-, medische en levensmiddelenindustrie.

inotag Flex on ESD - RFID etiket voor ESD-verpakkingen

Altijd onder spanning en tegelijkertijd volledig ontspannen - inotag Flex on ESD identificeert uw ESD-bakken veilig en dankzij de RFID-functies bijzonder veelzijdig. De etiketten zijn uiterst resistent, kras- en veegvast en dankzij de polyesterfolie is de barcode te allen tijde optimaal beschermd. Bijzonder praktisch: de RFID-functie maakt interne processen nog efficiënter dankzij de automatische uitlezing en de mogelijkheid van bulkmetingen. inotag Flex on ESD-etiketten is perfect geschikt voor de automobielindustrie en kan naar wens van de klant worden ontworpen met gekleurde logo's, lettertypen, afbeeldingen en zelfs foto's.

inotag Flex on Metal - RFID etiket voor metalen oppervlakten

Heavy Metal etiketten in diverse varianten - inotag Flex on Metal etiketten zijn de allrounders voor metalen oppervlakken en containers. De inotag Flex on Metal is verkrijgbaar in diverse varianten: of het nu gaat om polyester- of polycarbonaatfolie, voor de bevestiging met HPV- of PBV-lijm of met extra spacer - voor elk toepassingsgebied vinden wij een individuele en passende oplossing. Alle inotag Flex on Metal labels kunnen ook klantgericht ontworpen worden met gekleurde logo's, lettertypes of afbeeldingen en foto's.

inotag hard tag - RFID tag in een kunststof behuizing

Of het nu gaat om het identificeren van metalen voorwerpen, in combinatie met vloeistoffen of ingebed in metalen oppervlakken - inotag RFID-hard tags zijn bijzonder stabiel en kunnen voor bijna alles worden gebruikt. De RFID-transponder heeft een kunststof behuizing en is daardoor bestand tegen de zwaarste omgevingsomstandigheden. Ze zijn waterdicht (IP 68) en bestand tegen trillen en schokken. Inotag hardtags zijn verkrijgbaar in verschillende versies en formaten en kunnen bedrukt en geprogrammeerd worden geleverd. En omdat de transponders geschikt zijn voor het verlijmen, schroeven, klinken of lassen, bevestigen of spuitgieten, is er geen toepassingsgebied waarvoor ze niet perfect geschikt zijn.

inotag TT - Thermal transfer geprint RFID-etiket

Thermal transfer geprint en extreem "smart".  inotec TT-oplossingen overtuigen met de mogelijkheden van de RFID-technologie en zijn verkrijgbaar in elke prijsklasse. En inotag TT-etiketten passen zich volledig aan uw eisen aan: Of het nu met polyester of polypropyleen folie, bedrukt of blanco is - de etiketten kunnen worden gecombineerd met lijmen die precies op uw wensen zijn afgestemd. De inotag TT HL2 etiketten voldoen aan alle eisen van Verordening (EU) nr. 1935/2004 en DIN EN ISO 3826_1 en kunnen daarom ook in de levensmiddelen- en medische industrie zonder problemen worden gebruikt.

Polymaster - zeer dun barcode-etiket, zelfs voor oneffen oppervlakken

Polymaster van inotec is de oplossing voor het veilig identificeren van duurzame lastdragers, stellingen, inventaris of hoogwaardige typeplaatjes. Ook buiten. Dankzij de 1-componentenconstructie heeft Polymaster vrijwel geen last van vlinderen of loslaten van de hoekjes en omdat de bedrukking in het polyester materiaal is opgenomen, is het extreem kras- en veegvast. Uniek: Polymaster oplossingen zijn verkrijgbaar met verschillende lijmen voor elke uitdaging. Of het nu gaat om zuivere of gemodificeerde acrylaatlijm of een universele lijm voor laagenergetisch oppervlakken en het gebruik op ruwe en oneffen oppervlakken - Polymaster doorstaat alles. Afhankelijk van de lijm is zelfs het gebruik in de voedingsmidellenindustrie of voor het gebruik op medische producten geen probleem. En voor iedereen die het zeker wil weten, is Polymaster ook verkrijgbaar met twee metalen veiligheidsstrips.

Polytop - Barcode etiket met optimale bescherming tegen krassen

Of het nu gaat om polyethyleen, polyester of polypropyleen, deels ook optioneel met extra polyester laminaat ter bescherming tegen vocht en slijtage - Polytop-etiketten van inotec zijn ideaal voor het identificeren van dossiers, in archieven of bibliotheken en worden vaak gebruikt in het magazijn. Door thermal transfer te printen met een hoogwaardige harsfolie, is de barcode-informatie te allen tijde krasvast geprint en goed beschermd. En dankzij de verschillende mogelijke lijmoplossingen hechten ze optimaal op bijna elke ondergrond.

magazijnidentificatie

Dioclassic - Papieren barcode etiket

Het papieren label Dioclassic Permanent van inotec is de perfecte oplossing voor het permanent identificeren van uw goederen in het magazijn, documenten, voorraad of verpakking. Dankzij de BgVVV-goedkeuring is zelfs direct contact met droge of vochtige, niet-vette voeding geen probleem. Dioclassic Permanent Lam is ook beschikbaar voor toepassingen met een hogere belasting - Bijzonder veilig met zijn geïntegreerde laminaattoplaag die de bedurkking optimaal beschermt. Beide oplossingen hechten bijzonder goed dankzij de acrylaatlijm en bieden een uitstekende drukkwaliteit. Natuurlijk kunnen we uw Dioclassic Permanent etiket klantspecifiek vormgeven met gekleurde logo's, lettertypes, grafische kunstenaars of foto's.

Diomagneet - Barcode etiket op flexibele magneetfolie

Afneembaar daardoor bijzonder flexibel - Diomagneet en Diomagneet 0,75 van inotec zijn bijzonder geschikt voor opslag en schapmarkering, maar ook voor diepvriestoepassingen (Diomagnetisch 0,75). Dankzij hun magnetische folie hechten ze optimaal op metalen (hoogenergetische ferritische) oppervlakken. Ze zijn extreem bestendig door de bedrukking op de achterzijde van de folie en doordat de barcode beschermd wordt door een polyesterfolie is de barcode ook kras- en veegvast. Ook Diomagneet  en Diomagneet 0,75 zijn klantspecifiek aan te passen met kleurenlogo's, lettertypen of foto's.

Diomaster PET - uiterst resistent polyester barcode-etiket

Diomaster PET-oplossingen van inotec zijn speciaal ontwikkeld voor het identificeren van pallets, voorraden, magazijnstellingen of duurzame lastdragers. Door de bedrukking op de achterzijde van de folie zijn ze extreem resistent, kras- en vuilafstotend en de polyesterfolie beschermt de barcode bijzonder goed. En dankzij het digitale drukproces kunnen ze bijna onbeperkt worden aangepast. Bijzonder praktisch: afhankelijk van de lijmvariant kunnen ze ook zonder problemen in de levensmiddelen- of medische sector worden gebruikt. Diomaster PE-oplossingen van inotec zijn desgewenst ook verkrijgbaar met lotuseffect.

Diotop PP - Polypropyleen barcode etiket

inotec Diotop PP overtuigt met stabiel, wit polypropyleen materiaal en geselecteerde permanente kleefstoffen voor maximale hechting.  Of het nu gaat om stellingen, hoogwaardige typeplaatjes, inventaris identificatie of voor medische toepassingen. De etiketten kunnen klantgericht worden ontworpen en zijn ook verkrijgbaar met een extra glanzende of matte polyester laminaatlaag. En omdat Diotop PP voldoet aan alle eisen van Verordening (EU) nr. 1935/2004, is ook direct contact met levensmiddelen geen probleem.

Diotough - Barcode etiket voor speciale toepassingen

Diotough oplossingen van inotec worden altijd gebruikt als het gaat om speciale uitdagingen. Ze zijn uiterst resistent en robuust en kunnen daarom ook na het verlijmen zonder problemen worden geniet. Door de bedrukking aan de achterzijde en de polyesterfolie is de barcode bijzonder goed beschermd en kras- en veegvast. En voor elk geval is er de juiste lijm: b.v. zwart om doorschijnen van de ondergrond te voorkomen, voor direct en indirect contact met levensmiddelen, of volledig recyclebaar. Voor het veilig identificeren van stellingen, pallets, containers, ski's of inventaris.

inotag hard tag - RFID tag in een kunststof behuizing

Of het nu gaat om het identificeren van metalen voorwerpen, in combinatie met vloeistoffen of ingebed in metalen oppervlakken - inotag RFID-hard tags zijn bijzonder stabiel en kunnen voor bijna alles worden gebruikt. De RFID-transponder heeft een kunststof behuizing en is daardoor bestand tegen de zwaarste omgevingsomstandigheden. Ze zijn waterdicht (IP 68) en bestand tegen trillen en schokken. Inotag hardtags zijn verkrijgbaar in verschillende versies en formaten en kunnen bedrukt en geprogrammeerd worden geleverd. En omdat de transponders geschikt zijn voor het verlijmen, schroeven, klinken of lassen, bevestigen of spuitgieten, is er geen toepassingsgebied waarvoor ze niet perfect geschikt zijn.

Retroreflecterend etiket - Barcode etiket voor lange afstandscanning

Retroreflecterende etiketten van inotec zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in magazijnen. Met de zilvergrijze, retroreflecterende folie vergemakkelijken ze de productidentificatie en maken ze het samen met Lon Range scanners mogelijk om de anders onmogelijke leesafstanden extreem te vergroten. Voor aanzienlijk soepeler scannen.

TT-papier - thermal transfer geprint papieren etiket

Of het nu gaat om een lastige ondergrond, zoals ampullen of voor het labelen van koele en vochtige oppervlakken, voor het gebruik op gebogen oppervlakken, zoals flesjes met kleine diameters en reageerbuisjes of voor gebruik op apolaire oppervlakken, zelfs bij lage temperaturen - inotec TT-papieren etiketten zijn geschikt voor veel toepassingen. Thermal transfer printen maakt het label duurzaam en dankzij de goedkeuring van de lijm door het ISEGA-onderzoekscentrum zijn alle varianten geschikt voor direct contact met droge en vochtige, niet-vette voedingsmiddelen.

Asset management

Dioclassic - Barcode etiket van papier

Het papieren label Dioclassic Permanent van inotec is de perfecte oplossing voor het permanent identificeren van uw goederen in het magazijn, documenten, voorraad of verpakking. Dankzij de BgVVV-goedkeuring is zelfs direct contact met droge of vochtige, niet-vette voeding geen probleem. Dioclassic Permanent Lam is ook beschikbaar voor toepassingen met een hogere belasting - Bijzonder veilig met zijn geïntegreerde laminaattoplaag die de bedurkking optimaal beschermt. Beide oplossingen hechten bijzonder goed dankzij de acrylaatlijm en bieden een uitstekende drukkwaliteit. Natuurlijk kunnen we uw Dioclassic Permanent etiket klantspecifiek vormgeven met gekleurde logo's, lettertypes, grafische kunstenaars of foto's.

Diomaster PET - uiterst resistent polyester barcode-etiket

Diomaster PET-oplossingen van inotec zijn speciaal ontwikkeld voor het identificeren van pallets, voorraden, magazijnstellingen of duurzame lastdragers. Door de bedrukking op de achterzijde van de folie zijn ze extreem resistent, kras- en vuilafstotend en de polyesterfolie beschermt de barcode bijzonder goed. En dankzij het digitale drukproces kunnen ze bijna onbeperkt worden aangepast. Bijzonder praktisch: afhankelijk van de lijmvariant kunnen ze ook zonder problemen in de levensmiddelen- of medische sector worden gebruikt. Diomaster PE-oplossingen van inotec zijn desgewenst ook verkrijgbaar met lotuseffect.

Diotough - Barcode etiket voor speciale uitdagingen

Diotough oplossingen van inotec worden altijd gebruikt als het gaat om speciale uitdagingen. Ze zijn uiterst resistent en robuust en kunnen daarom ook na het verlijmen zonder problemen worden geniet. Door de bedrukking aan de achterzijde en de polyesterfolie is de barcode bijzonder goed beschermd en kras- en veegvast. En voor elk geval is er de juiste lijm: b.v. zwart om doorschijnen van de ondergrond te voorkomen, voor direct en indirect contact met levensmiddelen, of volledig recyclebaar. Voor het veilig identificeren van stellingen, pallets, containers, ski's of inventaris.

Diotrans - Barcode etiket voor transparante oppervlakken

Diotrans van inotec is ideaal voor het identificeren van transparante oppervlakken zoals glas of kunststof. Diotans wordt bedrukt in digitale offsetdruk en geeft altijd een bijzonder duidelijke presentatie van alle informatie. De gemodificeerde acrylaatlijm hecht ook permanent en is diffusievrij. De speciale eigenschap: Lijm en code zitten aan dezelfde kant en kunnen zonder problemen aan de binnenkant van transparante oppervlakken zoals brandweermaskers worden aangebracht.

inotag TT - thermal transfer geprint RFID-etiket

Thermal transfer geprint en extreem "smart".  inotec TT-oplossingen overtuigen met de mogelijkheden van de RFID-technologie en zijn verkrijgbaar in elke prijsklasse. En inotag TT-etiketten passen zich volledig aan uw eisen aan: Of het nu met polyester of polypropyleen folie, bedrukt of blanco is - de etiketten kunnen worden gecombineerd met lijmen die precies op uw wensen zijn afgestemd. De inotag TT HL2 etiketten voldoen aan alle eisen van Verordening (EU) nr. 1935/2004 en DIN EN ISO 3826_1 en kunnen daarom ook in de levensmiddelen- en medische industrie zonder problemen worden gebruikt.

Metaal - metalen barcode etiket

Stevig en altijd veilig - metalen labels van inotec doorstaan veel en laten u nooit in de steek. Ze zijn bijzonder geschikt voor inventarisidentificatie, machine-identificatie of hoogwaardige typeplaatjes. Ook buiten. Of het nu van aluminium of staal is - inotec metalen etiketten zijn verkrijgbaar met verschillende lijmen die afhankelijk van de toepassing een voor een bijzonder stevige grip hechting zorgen. Verkrijgbaar in diktes van 0,075 tot 0,8 mm (aluminium) en van 0,2 tot 1 mm (staal).

Polymaster - zeer dun barcode-etiket, zelfs voor oneffen oppervlakken

Polymaster van inotec is de oplossing voor het veilig identificeren van duurzame lastdragers, stellingen, inventaris of hoogwaardige typeplaatjes. Ook buiten. Dankzij de 1-componentenconstructie heeft Polymaster vrijwel geen last van vlinderen of loslaten van de hoekjes en omdat de bedrukking in het polyester materiaal is opgenomen, is het extreem kras- en veegvast. Uniek: Polymaster oplossingen zijn verkrijgbaar met verschillende lijmen voor elke uitdaging. Of het nu gaat om zuivere of gemodificeerde acrylaatlijm of een universele lijm voor laagenergetisch oppervlakken en het gebruik op ruwe en oneffen oppervlakken - Polymaster doorstaat alles. Afhankelijk van de lijm is zelfs het gebruik in de voedingsmidellenindustrie of voor het gebruik op medische producten geen probleem. En voor iedereen die het zeker wil weten, is Polymaster ook verkrijgbaar met twee metalen veiligheidsstrips.

Polytemp - bijzonder temperatuurbestendig barcode etiket

Bijzonder duurzaam en resistent - Polytemp-etiketten van inotec bestaan uit een acrylfolie en zijn bijzonder temperatuurbestendig. Hierdoor zijn ze perfect voor toepassingen waar zeer hoge temperaturen vereist zijn. Het matte, witte oppervlak wordt in thermal transfer geprint en hebben een bijzonder hoog contrast en een optimale leesbaarheid van de barcode-informatie.

Polytop - Barcode-etiket met optimale bescherming tegen krassen

Of het nu gaat om polyethyleen, polyester of polypropyleen, deels ook optioneel met extra polyester laminaat ter bescherming tegen vocht en slijtage - Polytop-etiketten van inotec zijn ideaal voor het identificeren van dossiers, in archieven of bibliotheken en worden vaak gebruikt in het magazijn. Door thermal transfer te printen met een hoogwaardige harsfolie, is de barcode-informatie te allen tijde krasvast geprint en goed beschermd. En dankzij de verschillende mogelijke lijmoplossingen hechten ze optimaal op bijna elke ondergrond.

Polytrans - Barcode etiket voor transparante oppervlakken

Al het goede komt van boven - Polytrans etiketten van inotec zijn ideaal voor het identificeren van transparante oppervlakken zoals glas of kunststof. De barcode-informatie wordt met behulp van een fototypeset techniek in het etiket belicht en is daarom bijzonder duurzaam en resistent. De gemodificeerde acrylaatlijm hecht ook permanent en is diffusievrij. Uniek: Lijm en bedrukking zitten aan dezelfde kant en kunnen daarom aan de binnenkant van transparante oppervlakken zoals brandweermaskers worden aangebracht.

Transkapton - Barcode etiket van kaptonmateriaal

De Thermal Transfer oplossing voor hoge temperaturen - inotec Transkapton-etiketten bestaan uit een Kapton-materiaal en maken een probleemloze soldeermasker toepassing in zeefdruk mogelijk. Zonder te versmeren. Dit maakt Transkapton ideaal voor gebieden en productieprocessen waar hoge temperaturen heersen, zoals industriële printplaat identificatie. Het witte oppervlak is bijzonder stabiel en de barcode is altijd gemakkelijk af te lezen. Een speciaal geselecteerde lijm zorgt voor een goede hechting. inotec Transkapton is ook verkrijgbaar als blanco label.

TT-papier - thermal transfer geprint barcodelabel van papier

Of het nu gaat om een lastige ondergrond, zoals ampullen of voor het labelen van koele en vochtige oppervlakken, voor het gebruik op gebogen oppervlakken, zoals flesjes met kleine diameters en reageerbuisjes of voor gebruik op apolaire oppervlakken, zelfs bij lage temperaturen - inotec TT-papieren etiketten zijn geschikt voor veel toepassingen. Thermal transfer printen maakt het label duurzaam en dankzij de goedkeuring van de lijm door het ISEGA-onderzoekscentrum zijn alle varianten geschikt voor direct contact met droge en vochtige, niet-vette voedingsmiddelen.

verzendlabels

Dioclassic - Barcode etiket van papier

Het papieren label Dioclassic Permanent van inotec is de perfecte oplossing voor het permanent identificeren van uw goederen in het magazijn, documenten, voorraad of verpakking. Dankzij de BgVVV-goedkeuring is zelfs direct contact met droge of vochtige, niet-vette voeding geen probleem. Dioclassic Permanent Lam is ook beschikbaar voor toepassingen met een hogere belasting - Bijzonder veilig met zijn geïntegreerde laminaattoplaag die de bedurkking optimaal beschermt. Beide oplossingen hechten bijzonder goed dankzij de acrylaatlijm en bieden een uitstekende drukkwaliteit. Natuurlijk kunnen we uw Dioclassic Permanent etiket klantspecifiek vormgeven met gekleurde logo's, lettertypes, grafische kunstenaars of foto's.

inotag TT - thermal transfer geprint RFID-etiket

Thermal transfer geprint en extreem "smart".  inotec TT-oplossingen overtuigen met de mogelijkheden van de RFID-technologie en zijn verkrijgbaar in elke prijsklasse. En inotag TT-etiketten passen zich volledig aan uw eisen aan: Of het nu met polyester of polypropyleen folie, bedrukt of blanco is - de etiketten kunnen worden gecombineerd met lijmen die precies op uw wensen zijn afgestemd. De inotag TT HL2 etiketten voldoen aan alle eisen van Verordening (EU) nr. 1935/2004 en DIN EN ISO 3826_1 en kunnen daarom ook in de levensmiddelen- en medische industrie zonder problemen worden gebruikt.

Polytop - Barcode-etiket met optimale bescherming tegen krassen

Of het nu gaat om polyethyleen, polyester of polypropyleen, deels ook optioneel met extra polyester laminaat ter bescherming tegen vocht en slijtage - Polytop-etiketten van inotec zijn ideaal voor het identificeren van dossiers, in archieven of bibliotheken en worden vaak gebruikt in het magazijn. Door thermal transfer te printen met een hoogwaardige harsfolie, is de barcode-informatie te allen tijde krasvast geprint en goed beschermd. En dankzij de verschillende mogelijke lijmoplossingen hechten ze optimaal op bijna elke ondergrond.

TT-papier - thermal transfer geprint barcodelabel van papier

Of het nu gaat om een lastige ondergrond, zoals ampullen of voor het labelen van koele en vochtige oppervlakken, voor het gebruik op gebogen oppervlakken, zoals flesjes met kleine diameters en reageerbuisjes of voor gebruik op apolaire oppervlakken, zelfs bij lage temperaturen - inotec TT-papieren etiketten zijn geschikt voor veel toepassingen. Thermal transfer printen maakt het label duurzaam en dankzij de goedkeuring van de lijm door het ISEGA-onderzoekscentrum zijn alle varianten geschikt voor direct contact met droge en vochtige, niet-vette voedingsmiddelen.