Skip to the navigation Skip to the content

Het labelen van onderdelen is een beslissende factor in de auto-industrie om een optimale identificatie en traceerbaarheid van onderdelen te garanderen.

Onze inotec inmould en zelfklevende labels zijn geschikt voor alle materialen waarvan moderne kleine ladingdragers (KLT-containers) worden gemaakt. Hierdoor kunnen we een naadloze etikettering garanderen van onderdelen die in de productie worden gebruikt. Onze oplossingen voldoen ook aan de eisen van de VDA-richtlijnen 4500 en 5501, zodat u er zeker van kunt zijn dat u voldoet aan branchespecifieke normen.

Voordelen van de inotec inmould- en zelfklevende etiketten

Door elk onderdeel nauwkeurig te labelen, kunt u de hele cyclus volgen, van productie tot assemblage en levering. Dit maakt efficiënte kwaliteitscontrole, terugroepen van producten en snelle probleemoplossing mogelijk.

 

Dankzij duidelijke en ondubbelzinnige etikettering kunnen uw werknemers onderdelen snel en nauwkeurig identificeren, wat de productie versnelt en fouten vermindert.

 

Onze oplossingen voldoen aan de eisen van de VDA-richtlijnen 4500 en 5501, wat betekent dat ze voldoen aan branchespecifieke normen en zorgen voor een soepele samenwerking met andere spelers in de auto-industrie.

 

inotec oplossingen voor de identificatie van onderdelen