Sterke barcode-etiketoplossingen voor speciale toepassingen

Uiterst duurzaam

Voor zware mechanische of chemische belasting zijn inotec barcode-etiketten ideaal. Ze zijn probleemloos bestand tegen hoge temperaturen, zijn UV-bestendig en kunnen dus ook buitenshuis worden gebruikt. Ook het reinigen bij hoge temperaturen of hogedruk en sterilisatieprocessen doorstaan ze probleemloos.

Diomaster PC - barcodelabel van zeer resistent polycarbonaat met barcode

0,25 mm dik polycarbonaat voor maximale stabiliteit - Diomaster PC-oplossingen van inotec zijn extreem resistent dankzij de bedrukking op de achterzijde van de folie, kras- en veegbestendig en kunnen ook gemakkelijk worden geniet dankzij de sterkte en de scheurvastheid van het materiaal. Hierdoor zijn ze perfect geschikt voor pallet-, voorraad-, stelling-, container- en vloeridentificatie. Ze kunnen volledig klantspecifiek worden ontworpen en voldoen, afhankelijk van het type lijm, eenvoudig aan alle eisen van de verordening (EU) nr. 1935/2004 voor direct contact met levensmiddelen. inotec Diomaster 250 is ook verkrijgbaar als transparant beschermend laminaat voor etiketten die aan hoge mechanische belasting onderhevig zijn, bijv. voor vloermarkering.

Diomaster PET - barcode-etiket van extreem resistent polyester

Diomaster PET-oplossingen van inotec zijn speciaal ontwikkeld voor het identificeren van pallets, voorraden, magazijnstellingen of duurzame lastdragers. Door de bedrukking op de achterzijde van de folie zijn ze extreem resistent, kras- en vuilafstotend en de polyesterfolie beschermt de barcode bijzonder goed. En dankzij het digitale drukproces kunnen ze bijna onbeperkt worden aangepast. Bijzonder praktisch: afhankelijk van de lijmvariant kunnen ze ook zonder problemen in de levensmiddelen- of medische sector worden gebruikt. Diomaster PE-oplossingen van inotec zijn desgewenst ook verkrijgbaar met lotuseffect.

Diotop PVC - kras- en veegvast barcodelabel voor gebruik buitenshuis

Diotop PVC is de beste oplossing als het gaat om hoogwaardige typeplaatjes of inventarisatie in de openlucht.De PVC-folie past zich aan alle eisen aan en is klantspecifiek vorm te geven. De barcode-informatie wordt door de hoogwaardige laminaatcoating te allen tijde beschermd tegen krassen en vegen. Diotop PVC is verkrijgbaar met een transparante polyesterfolie met een matte of glanzende PET laminaatcoating en een hoogwaardige permanente lijm.

Diotough - Barcodelabel voor speciale uitdagingen

Diotough oplossingen van inotec worden altijd gebruikt als het gaat om speciale uitdagingen. Ze zijn uiterst resistent en robuust en kunnen daarom ook na het verlijmen zonder problemen worden geniet. Door de bedrukking aan de achterzijde en de polyesterfolie is de barcode bijzonder goed beschermd en kras- en veegvast. En voor elk geval is er de juiste lijm: b.v. zwart om doorschijnen van de ondergrond te voorkomen, voor direct en indirect contact met levensmiddelen, of volledig recyclebaar. Voor het veilig identificeren van stellingen, pallets, containers, ski's of inventaris.