Skip to the navigation Skip to the content

Wij begrijpen dat in de voedingsmiddelenindustrie de veiligheid en integriteit van producten tijdens transport een topprioriteit is. Onze etiketteeroplossingen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de veeleisende omstandigheden tijdens temperatuurgevoelig transport. Hier zijn enkele voordelen van onze oplossingen:

 

Onze labels zijn ontworpen voor extreme temperatuuromstandigheden en blijven leesbaar, zelfs bij lage of hoge temperaturen. Dit zorgt ervoor dat uw producten altijd te traceren zijn tijdens transport.

Wij bieden moderne etiketteringstechnologieën waarmee gegevens in realtime kunnen worden geregistreerd en uitgewisseld. Dit maakt nauwkeurige traceerbaarheid van uw producten tijdens het transport mogelijk en verbetert de efficiëntie van uw toeleveringsketen.

 

Onze etikettenmaterialen en kleefstoffen zijn ISEGA-gecertificeerd en geschikt voor direct contact met levensmiddelen. Dit garandeert naleving van de hygiënevoorschriften en de veiligheid van uw producten tijdens het transport.

 

Wij bieden aangepaste etiketten oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke vereisten van uw temperatuurgevoelige transporten. Onze experts werken nauw met u samen om de beste oplossing voor uw producten en processen te vinden.