Skip to the navigation Skip to the content

In de voedingsmiddelenindustrie is de etikettering van groente- en fruit kratten van groot belang voor een nauwkeurige identificatie, traceerbaarheid en efficiënte processen. Bij inotec bieden we u oplossingen op maat die speciaal zijn ontwikkeld voor de vereisten van de groente- en fruitindustrie. Hieronder vindt u enkele voordelen van onze oplossingen:

 

Met onze etiketten voor groente en fruit kratten kunt u uw producten snel en duidelijk identificeren. Dit verbetert de efficiëntie bij opslag, logistiek en distributie en minimaliseert fouten.

 

We gebruiken ISEGA-gecertificeerde etikettenmaterialen en kleefstoffen die geschikt zijn voor direct contact met levensmiddelen. Dit garandeert naleving van de hygiënevoorschriften en waarborgt de veiligheid van uw producten.

 

Onze labels zijn bestand tegen vocht, UV-straling en temperatuurschommelingen. Ze blijven goed leesbaar, zelfs onder moeilijke omstandigheden in magazijnen en transport.

 

Onze etiketten zijn eenvoudig aan te brengen op fruit- en groentekratten en kunnen verwijderd worden zonder resten achter te laten. Dit maakt het gemakkelijker om de kratten schoon te maken en opnieuw te gebruiken.