Skip to the navigation Skip to the content

Bij inotec begrijpen we de speciale vereisten die gelden in de voedingsindustrie, vooral bij de verwerking van vlees. Onze innovatieve etiketteeroplossingen voor vleeskratten zijn speciaal ontwikkeld om maximale precisie, hygiëne en veiligheid te garanderen. Hier volgen enkele voordelen van onze oplossingen voor vleeskratten:

 

Onze inmould labels zijn GS1-gecertificeerd en voldoen aan de hoogste normen voor het labelen van vleeskratten. De duidelijke, nauwkeurige en goed leesbare labels maken snelle identificatie en traceerbaarheid mogelijk, wat de efficiëntie in productie en logistiek verhoogt.

 

Onze etiketten materialen en kleefstoffen zijn ISEGA-gecertificeerd en daarom geschikt voor direct contact met voedingsmiddelen. De labels zijn eenvoudig aan te brengen en kunnen worden verwijderd zonder resten achter te laten, wat zorgt voor netheid en hygiëne in uw bedrijf.

 

We begrijpen dat elk vleesverwerkend bedrijf unieke vereisten heeft. Onze experts werken nauw met u samen om etiketteringsoplossingen op maat te ontwikkelen die perfect aansluiten bij uw processen en producten.

 

Onze labels zijn speciaal ontworpen om de veeleisende omstandigheden in de vleesindustrie te doorstaan. Ze zijn vochtvast slijtvast en bestand tegen extreme temperaturen zonder dat dit ten koste gaat van de leesbaarheid.