Voedselveilig: gecertificeerde labeloplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie

Gegarandeerd veilig

Ja, inotec-oplossingen zijn voedselveilig. Voor omgevingen waar levensmiddelen worden verwerkt worden bijzonder hoge eisen gesteld aan lijmlagen en materialen. inotec-oplossingen voor de levensmiddelensector voldoen aan al deze eisen. Zowel ons labelmateriaal als onze lijmen zijn ISEGA-gecertificeerd en wij zijn het enige bedrijf in de branche dat voldoet aan alle Duitse GS1 eisen voor de productie en levering van inmould labels voor de etikettering van vleescontainers. Voor direct en indirect contact. 40 jaar competentie. Voor maximale veiligheid. Voor uw tevredenheid.

Het inotec voordeel:

  • Jarenlange ervaring in de voedingsmiddelenindustrie
  • Voedselveilige en vochtwerende oplossingen
  • Toepassingen tot -20°C mogelijk
  • Kwalitatief hoogwaardige etiketten en lijmen
  • GS1 certificering
  • ISEGA-gecertificeerd

Diokaart - barcodekaart bijv. voor gebruikerskaarten

Diocards van inotec zijn de optimale oplossing voor gebruikersbadges, toegangscontroles, tijdregistratie, in het magazijn of voor het identificeren van productmonsters (Diocard HU). Maar ook voor de etikettering in de verslogistiek, bijvoorbeeld voor kratten voor groenten en fruit. Ze kunnen volledig op maat worden gemaakt met gekleurde logo's, lettertypes, afbeeldingen of foto's en zijn verkrijgbaar in verschillende versies en diktes. Of het nu gaat om bedrukking aan de achterzijde voor meer veiligheid, lotuseffect voor maximale hygiëne of met polyester- of polycarbonaatfolie - Diocard slaat altijd een goed figuur.

Diotough - Barcodelabel voor speciale uitdagingen

Diotough oplossingen van inotec worden altijd gebruikt als het gaat om speciale uitdagingen. Ze zijn uiterst resistent en robuust en kunnen daarom ook na het verlijmen zonder problemen worden geniet. Door de bedrukking aan de achterzijde en de polyesterfolie is de barcode bijzonder goed beschermd en kras- en veegvast. En voor elk geval is er de juiste lijm: b.v. zwart om doorschijnen van de ondergrond te voorkomen, voor direct en indirect contact met levensmiddelen, of volledig recyclebaar. Voor het veilig identificeren van stellingen, pallets, containers, ski's of inventaris.

Diobond - RFID-etiket met maximale houdbaarheid

De permanente etiketteeroplossing zonder lijm - inotag Diobond is de inmould RFID-oplossing voor alle pallets en duurzame lastdragers. Het polyolefine label wordt tijdens het spuitgietproces moleculair verbonden met de drager en is dus één geheel met het oppervlak. Dit maakt het absoluut onmogelijk dat het etiket eraf valt en dat er vuil of bacteriën achter het etiket kunnen komen. Zelfs in bijzonder ruwe omgevingen. De permanente opeenvolgende serienummers en barcodes maakt een duidelijke identificatie mogelijk. Dit maakt inotag Diobond perfect voor toepassingen waar maximale hygiëne essentieel is, zoals in de voedingsindustrie of Medical&Pharma. inotag Diobond etiketten zijn ook verkrijgbaar met een praktisch lotuseffect.