Skip to the navigation Skip to the content

Onze op maat gemaakte oplossingen op het gebied van duurzame lastdragers en beheer bieden altijd perfecte resultaten, ongeacht uw toepassingsgebied.

 

Of u nu deel uitmaakt van een containerpool of open cycli gebruikt, of u nu kleine ladingdragers, herbruikbare transportverpakkingen of ESD-containers gebruikt - de barcode- en RFID-oplossingen van inotec doen wat ze beloven.

Het voordeel van inotec

in herbruikbare etikettering

  • Barcode- en RFID-oplossingen op maat
  • Inmould oplossingen voor maximale hygiëne
  • Gecertificeerde labels voor elk toepassingsgebied
  • Jarenlange ervaring in vele branches
  • Hoogwaardige, duurzame en intern geteste producten

Waarom herbruikbaar?

De voordelen van Herbruikbare verpakkingen

Door Herbruikbare verpakkingen te gebruiken, levert u een actieve bijdrage aan de bescherming van het milieu. U vermindert het verbruik van wegwerpverpakkingen en minimaliseert zo het afval en het verbruik van hulpbronnen. Herbruikbare verpakkingen kunnen gedurende een langere periode worden hergebruikt, wat bijdraagt aan de bescherming van het milieu.

 

Herbruikbare verpakkingen zijn op de lange termijn een kosteneffectieve oplossing. In vergelijking met wegwerpverpakkingen, waarbij je regelmatig nieuwe moet kopen, verdienen herbruikbare verpakkingen zichzelf snel terug. Dankzij hun duurzaamheid en herbruikbaarheid bespaart u op lange termijn aanzienlijk op uw kosten.

 

Het gebruik van duurzame lastdragers optimaliseert je logistieke processen. Dankzij onze barcode- en RFID-oplossingen kunt u de containerstroom efficiënter volgen en beheren. Dit minimaliseert verliezen, verbetert de voorraadnauwkeurigheid en vermindert de inspanning die nodig is voor het opnemen en nabestellen van voorraden.

 

Onze inotec-oplossingen bieden maximale hygiëne en kwaliteitsgarantie. De mogelijkheid om etiketten rechtstreeks in de kunststof bak te integreren als inmould-oplossing zorgt voor naadloze en permanente etikettering. Dit is vooral belangrijk in sectoren zoals de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie, waar strenge hygiëne- en kwaliteitsnormen gelden.

 

inotec industriële-oplossingen voor herbruikbare etikettering