Extreem bestendige barcode-etiketoplossingen voor speciale toepassingen

Onverwoestbaar

Als u iets meer wilt, zijn inotec barcode-etiketten de perfecte oplossing voor speciale toepassingen. inotec barcode etiketten worden vaak ingezet wanneer andere oplossingen niet voldoen. Of het nu gaat om zeer sterke mechanische of chemische belastingen, lage temperaturen, bijvoorbeeld door diepvriezen, of extreem hoge temperaturen tot 1.400 °C of sterilisatieprocessen - De speciale inotec-barcode oplossingen doorstaan alles. Zelfs lange productieprocessen, herhaaldelijke agressieve reiniging of seizoensgebonden weersomstandigheden zijn voor onze etiketten geen probleem.

Ceralabel - Keramisch barcodelabel voor extreme temperaturen

Ceralabel oplossingen van inotec zijn de beste keuze als het bijzonder warm wordt. Omdat ze ook bestand zijn tegen extreme chemische belastingen, agressieve oplossingen en zuren, evenals tegen temperaturen tot 1.400°C zonder problemen.Ceralabel is verkrijgbaar als een volledig keramisch etiket, een ruw keramisch etiket of een staal-keramisch composiet etiket. Dankzij hun robuuste eigenschappen op lange termijn zijn ze perfect geschikt voor het permanent markeren van rekken, containers en gereedschappen in thermische en chemische processen.

Diomagnetisch - Barcode-etiket met flexibele magneelfolie

Afneembaar daardoor bijzonder flexibel - Diomagneet en Diomagneet 0,75 van inotec zijn bijzonder geschikt voor opslag en schapmarkering, maar ook voor diepvriestoepassingen (Diomagnetisch 0,75). Dankzij hun magnetische folie hechten ze optimaal op metalen (hoogenergetische ferritische) oppervlakken. Ze zijn extreem bestendig door de bedrukking op de achterzijde van de folie en doordat de barcode beschermd wordt door een polyesterfolie is de barcode ook kras- en veegvast. Ook Diomagneet  en Diomagneet 0,75 zijn klantspecifiek aan te passen met kleurenlogo's, lettertypen of foto's.

Diotrans - Barcode-etiket voor transparant oppervlak

Diotrans van inotec is ideaal voor het identificeren van transparante oppervlakken zoals glas of kunststof. Diotans wordt bedrukt in digitale offsetdruk en geeft altijd een bijzonder duidelijke presentatie van alle informatie. De gemodificeerde acrylaatlijm hecht ook permanent en is diffusievrij. De speciale eigenschap: Lijm en code zitten aan dezelfde kant en kunnen zonder problemen aan de binnenkant van transparante oppervlakken zoals brandweermaskers worden aangebracht.

Metaal - metaal - metalen barcode label

Stevig en altijd veilig - metalen labels van inotec doorstaan veel en laten u nooit in de steek. Ze zijn bijzonder geschikt voor inventarisidentificatie, machine-identificatie of hoogwaardige typeplaatjes. Ook buiten. Of het nu van aluminium of staal is - inotec metalen etiketten zijn verkrijgbaar met verschillende lijmen die afhankelijk van de toepassing een voor een bijzonder stevige grip hechting zorgen. Verkrijgbaar in diktes van 0,075 tot 0,8 mm (aluminium) en van 0,2 tot 1 mm (staal).

Polymaster - zeer dun barcode-etiket, zelfs voor oneffen oppervlakken

Polymaster van inotec is de oplossing voor het veilig identificeren van duurzame lastdragers, stellingen, inventaris of hoogwaardige typeplaatjes. Ook buiten. Dankzij de 1-componentenconstructie heeft Polymaster vrijwel geen last van vlinderen of loslaten van de hoekjes en omdat de bedrukking in het polyester materiaal is opgenomen, is het extreem kras- en veegvast. Uniek: Polymaster oplossingen zijn verkrijgbaar met verschillende lijmen voor elke uitdaging. Of het nu gaat om zuivere of gemodificeerde acrylaatlijm of een universele lijm voor laagenergetisch oppervlakken en het gebruik op ruwe en oneffen oppervlakken - Polymaster doorstaat alles. Afhankelijk van de lijm is zelfs het gebruik in de voedingsmidellenindustrie of voor het gebruik op medische producten geen probleem. En voor iedereen die het zeker wil weten, is Polymaster ook verkrijgbaar met twee metalen veiligheidsstrips.

Polytrans - Barcode-etiket voor transparante oppervlakken

Al het goede komt van boven - Polytrans etiketten van inotec zijn ideaal voor het identificeren van transparante oppervlakken zoals glas of kunststof. De barcode-informatie wordt met behulp van een fototypeset techniek in het etiket belicht en is daarom bijzonder duurzaam en resistent. De gemodificeerde acrylaatlijm hecht ook permanent en is diffusievrij. Uniek: Lijm en bedrukking zitten aan dezelfde kant en kunnen daarom aan de binnenkant van transparante oppervlakken zoals brandweermaskers worden aangebracht.