RFID-labeloplossingen voor speciale toepassingen

Voor elke uitdaging de juiste oplossing

Speciale taken - speciale oplossingen. Inotec RFID-oplossingen voor speciale toepassingen worden ingezet wanneer de conventionele labels niet langer volstaan. Of het nu gaat om metaal, ESD of Heat on Metal - inotec heeft voor elke uitdaging de juiste oplossing. En als we dat niet hebben, vinden we er samen een. Overleg met ons.

inotag Diobond - Inmould RFID-label met maximale duurzaamheid

De permanente etiketteeroplossing zonder lijm - inotag Diobond is de inmould RFID-oplossing voor alle pallets en duurzame lastdragers. Het polyolefine label wordt tijdens het spuitgietproces moleculair verbonden met de drager en is dus één geheel met het oppervlak. Dit maakt het absoluut onmogelijk dat het etiket eraf valt en dat er vuil of bacteriën achter het etiket kunnen komen. Zelfs in bijzonder ruwe omgevingen. De permanente opeenvolgende serienummers en barcodes maakt een duidelijke identificatie mogelijk. Dit maakt inotag Diobond perfect voor toepassingen waar maximale hygiëne essentieel is, zoals in de voedingsindustrie of Medical&Pharma. inotag Diobond etiketten zijn ook verkrijgbaar met een praktisch lotuseffect.

inotag Diocard - blanco RFID-etiket van PVC

Of het nu gaat om het permanent identificeren van duurzame lastdragers of pallets - de RFID-compatibele inotag Card PVC blanco kan het allemaal. Het 1,1 mm dikke etiket van hard PVC wordt tijdens het productieproces met de drager verbonden en is daarom absoluut fraudebestendig. Inotag diocards werken met de UHF-frequenties 860-960 MHz (conform EPC klasse 1 Gen 2) en de HF-frequentie 13,56 MHz (conform ISO 15693) en kunnen klantspecifiek geprogrammeerd worden. Indien gewenst kan inotec de chips tijdens het productieproces direct beschrijven.

inotag Flex HTR - RFID-etiket voor extreme temperatuurbereiken

inotag Flex HTR is de RFID-oplossing voor toepassingen die bijzonder warm zijn. Dit etiket werd speciaal ontwikkeld voor UHF-toepassingen bij hoge temperaturen, bijv. in lakstraten in de automobielindustrie. Daardoor is het zeer goed bestand tegen hitte en kan het zonder problemen temperaturen tot 230 °C weerstaan. De speciale UHF inlay zendt en ontvangt in het bereik tussen -40 °C en +85 °C. Inotag Flex HTR kan met een laser worden beschreven of geperforeerd. Uitsparingen en uitsparingen evenals verschillende maten, vormen en stijfheden kunnen ook individueel worden uitgevoerd.

inotag Flex op ESD - RFID-etiket voor ESD-verpakkingen

Altijd onder spanning en tegelijkertijd volledig ontspannen - inotag Flex on ESD identificeert uw ESD-bakken veilig en dankzij de RFID-functies bijzonder veelzijdig. De etiketten zijn uiterst resistent, kras- en veegvast en dankzij de polyesterfolie is de barcode te allen tijde optimaal beschermd. Bijzonder praktisch: de RFID-functie maakt interne processen nog efficiënter dankzij de automatische uitlezing en de mogelijkheid van bulkmetingen. inotag Flex on ESD-etiketten is perfect geschikt voor de automobielindustrie en kan naar wens van de klant worden ontworpen met gekleurde logo's, lettertypen, afbeeldingen en zelfs foto's.

inotag Flex op metaal - RFID-etiket voor metalen oppervlakten

Heavy Metal etiketten in diverse varianten - inotag Flex on Metal etiketten zijn de allrounders voor metalen oppervlakken en containers. De inotag Flex on Metal is verkrijgbaar in diverse varianten: of het nu gaat om polyester- of polycarbonaatfolie, voor de bevestiging met HPV- of PBV-lijm of met extra spacer - voor elk toepassingsgebied vinden wij een individuele en passende oplossing. Alle inotag Flex on Metal labels kunnen ook klantgericht ontworpen worden met gekleurde logo's, lettertypes of afbeeldingen en foto's.

RFID-label voor metalen voorwerpen in het hoge temperatuurbereik - RFID-etiket voor metalen voorwerpen in het hoge temperatuurbereik

Speciaal ontwikkeld voor het identificeren van metalen containers en objecten bij hoge temperaturen, inotag Heat on Metal presteert als het er op aankomt. Het etiket bestaat uit een stabiel, transparant polyethyleennaftalaat materiaal en is bestand tegen temperaturen tot 230 °C. Het gebruik van een hoogwaardige harsfolie zorgt er ook voor dat de barcode-informatie beschermd is. De optimale UHF-oplossing voor extreme gebieden, zoals lakprocessen of lakstraten in de automobielindustrie.

inotag hard tag - vooral stabiele RFID hard tag - bijzonder stabiele RFID hard tag

Of het nu gaat om het identificeren van metalen voorwerpen, in combinatie met vloeistoffen of ingebed in metalen oppervlakken - inotag RFID-hard tags zijn bijzonder stabiel en kunnen voor bijna alles worden gebruikt. De RFID-transponder heeft een kunststof behuizing en is daardoor bestand tegen de zwaarste omgevingsomstandigheden. Ze zijn waterdicht (IP 68) en bestand tegen trillen en schokken. Inotag hardtags zijn verkrijgbaar in verschillende versies en formaten en kunnen bedrukt en geprogrammeerd worden geleverd. En omdat de transponders geschikt zijn voor het verlijmen, schroeven, klinken of lassen, bevestigen of spuitgieten, is er geen toepassingsgebied waarvoor ze niet perfect geschikt zijn.

inoSpector - Voor het bewaken van temperatuurgevoelige producten

NFC-geschikt en absoluut veilig - de innovatieve inoSpector van inotec bewaakt uw temperatuurgevoelige producten. Actief, compleet en ook onder zeer moeilijke omstandigheden. De gevoelige temperatuursensor regelt en registreert elke verandering tot 365 dagen op een rij en met in te stellen intervallen. De gegevens kunnen op elk moment worden uitgelezen met de praktische inoSpector-app en een NFC geschikte device, zoals een smartphone. Dankzij de vele connectieve mogelijkheden met uw database kunnen ze veelomvattend en volledig worden gebruikt. inoSpector en de nog nauwkeurigere inoSpector 2.0 zijn verkrijgbaar als permanente zelfklevende label of flexibele kaart. De hoogtechnologische oplossing voor maximale veiligheid - van productie omgevingen tot in de logistiek en bij de eindklant.