Skip to the navigation Skip to the content

Betrouwbaar bij weer en wind - inotec-oplossingen voor containermanagement zijn echte allrounders. Want inotec barcode- en RFID-etiketten trotseren niet alleen ongunstige omstandigheden, maar zijn ook bestendig tegen grote temperatuurverschillen, krasbestendig en bestand tegen chemicaliën - voor een perfecte hantering.

 

Het inotec voordeel

bei de identificatie van duurzame lastdragers

  • individuele barcode- en RFID-oplossingen
  • inmould-oplossingen voor maximale hygiëne
  • gecertificeerde etiketten voor elke toepassin
  • vele jaren ervaring in vele sectoren
  • hoogwaardige, duurzame en intern geteste producten

Perfecte identificatie voor pool management

Barcode- en RFID- oplossingen voor de identificatie van duurzame lastdragers zijn de kern van een efficiënt herbruikbaar systeem. inotec is gespecialiseerd in de identificatie van kratten en bakken en biedt oplossingen die perfecte resultaten voor elk toepassing leveren. 

 

Efficiënt beheer van uw duurzame lastdragers met betrouwbare identificatie

Betrouwbare identificatie van uw kratten of bakken pool is de sleutel voor effecient beheer. Met inotec barcode en RFID etiketten beiden wij oplossingen die maximale controle en overzicht van uw pool mogelijk maken.

 

Optimale handling en duurzaamheid voor elke uitdaging

Onze labels zijn echte allrounders en zijn niet alleen bestand tegen ongunstige omstandigheden, maar ook tegen grote temperatuurverschillen. Ze zijn krasbestendig en bestand tegen chemicaliën. Dit zorgt voor een optimale hantering en maakt ze ideaal voor zwaar dagelijks gebruik in verschillende industrieën.

 

Foutloze registratie van gegegevens voor een efficiënt beheer van uw bakken bestand

Dankzij de duidelijke etikettering met barcode- en RFID-labels kunt u de locatie, inhoud en toestand van uw duurzame lastdragers altijd in de gaten houden. Dit vergemakkelijkt niet alleen de voorraadtelling, maar optimaliseert ook de aanvulling en de planning van uw logistieke processen in het retoursysteem. De snelle en foutloze registratie van gegevens bespaart u tijd en minimaliseert de kans op fouten.

Inmould-oplossingen voor maximale hygiëne en de inzet in voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie

Als speciaal voordeel bieden we ook de mogelijkheid om alle etiketten rechtstreeks in de kunststof verpakking te integreren als praktische in-mould oplossing. Dit zorgt voor maximale hygiëne en maakt probleemloos gebruik in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie mogelijk. U krijgt duurzame en foutloze etiketten die voldoen aan de hoogste normen.

 

Individuele oplossingen die voldoen aan uw eisen.

inotec biedt oplossingen op maat voor uw individuele behoeften. We bieden een breed scala aan labelvarianten en materialen, zodat onze oplossingen perfect passen bij uw duurzame lastdragers en omgevingen. Of het nu gaat om kunststof bakken, metalen containers of andere materialen - wij hebben de juiste oplossing voor u.

 

inotec oplossingen voor het beheer van uw krattenpool

Optimaliseer het beheer van uw duurzame lastdragers met betrouwbare en duurzame etiketten voor containeridentificatie en herbruikbare etiketten van inotec. Dankzij nauwkeurige etikettering, geoptimaliseerde processen en efficiënte verwerking bereikt u uw doelen op het gebied van pool beheer. Neem vandaag nog contact met ons op en laat u overtuigen door onze oplossingen op maat.