De duurzame oplossing voor vloerlocaties

FloorBlock® staat z'n mannetje

Het Floorblock biedt efficiënte en duurzame identificatie voor vloeropslag en dockplaatsen.De volledige kit bevat een aluminium of kunststof frame en een zelfklevend, aan de achterzijde bedrukt etiket van extreem duurzaam polycarbonaat. Dit etiket wordt klantspecifiek voorzien van een uniek genummerde barcode en/of oogleesbare tekst / logo.

Het frame

Het aluminium of kunststof frame biedt stevigheid en voorkomt beschadiging of loslaten van het barcode etiket. Doordat het etiket niet op de grond maar op het verzonken middendeel van het frame wordt aangebracht kan het systeem op elke ondergrond worden aangebracht.

Het label

Het etiket heeft een zeer hoge mechanische bestendigheid doordat de barcode aan de achterzijde van de transparante folie is gedrukt. Door deze constructie is er weinig kans op beschadiging door zware belasting met heftrucks. Het materiaal is extreem UV-bestendig en het label kan dus ook buiten ingezet worden. De digitale, hoge resolutiedruk garandeert een foutloze scanning vanuit de heftruck. Het gebruik van gekleurde banen onder de barcode biedt de mogelijkheid de locaties te voorzien van unieke kleurcoderingen, waardoor de orderpickers zich gemakkelijker kunnen oriënteren.

Het FloorBlock-systeem van inotec:

  • Duurzame, robuuste identificatie van vloerlocaties
  • Voor magazijnen met extreem zwaar verkeer
  • Permanente betrouwbare leesbaarheid van barcodes
  • Verwijderbare oplossing
  • Voor gebruik binnen en buiten
  • Reeds meer dan 50.000 installaties in heel Europa
  • Snelle en eenvoudige installatie

inbouw

Het FloorBlock-frame kan met schroeven en pluggen op de vloer worden bevestigd. Daarnaast of als alternatief, als het niet mogelijk is om in de grond te boren, kan het frame worden bevestigd met een 2-componentenkit.

Uitvoeringen*

Standaardmaten: 170 x 120 x 2 mm Heavy Duty: Afmetingen: 170 x 120 x 120 x 4 mm Asfalt: Afmetingen: 190 x 140 x 6 mm * Speciale maten op aanvraag / Etiketafmetingen voor alle 3 de versies 120 x 70 mm / Heavy Duty uitvoering met PC-beschermingsplaatje