Duurzame identificatieoplossingen voor extreme toepassingen

Houden het hoofd koel. Zelfs als het heel warm wordt.

Ceralabel oplossingen van inotec zijn de beste keuze als het warm wordt. Omdat dit label ook bestand is tegen extreme chemische belastingen, agressieve oplossingen en zuren, evenals tegen temperaturen tot 1.400°C, zonder problemen. Of het nu gaat om een volledig keramisch etiket of een staal-keramisch composiet etiket - Ceralabel is altijd sterk.

Dankzij de robuuste eigenschappen op lange termijn zijn deze perfect geschikt voor het permanent markeren van rekken, containers en gereedschappen in thermische en chemische processen.

Ceralabel oplossingen van inotec worden altijd aangepast aan uw eisen, klantspecifiek geproduceerd en dus perfect geschikt voor uw toepassingsgebied.

Onze oplossing voor extreme toepassingen!

Het inotec-voordeel

  • Klant-specifiek advies en testen
  • Verschillende formaten en materiaaldiktes
  • Oplossingen voor bijzonder moeilijke omstandigheden
  • Goede leesbaarheid en procesbetrouwbaarheid
  • Ongeëvenaarde productkwaliteit
  • En als iets nog niet bestaat, werken we samen aan de beste oplossing.
inotec Ceralabel SL600/800/1000

Ceralabel SL600/800/1000

Onze allrounders

Roestvrij, hittebestendig staal gecoat met een hoogwaardige keramische laag, die wordt geprint d.m.v. thermal transfer - Ceralabel SL600/SL800/SL1000 zijn de allrounders voor het markeren van diverse soorten goederendragers, rekken en procesapparatuur. De stalen voet compenseert de broosheid van het keramiek van dit robuuste staal-keramische composietlabel en maakt installatie met schroeven, klinknagels of door lassen mogelijk.

inotec Ceralabel Green

Ceralabel Green

De flexibele oplossing

Perfect voor temperaturen tussen 400°C en 1.200°C en optimaal geschikt voor gevormde of gebogen oppervlakken - Ceralabel Green is bijzonder populair in de glasindustrie. Verkrijgbaar op rollen in verschillende formaten en bijzonder flexibel, ze passen zich gemakkelijk aan buizen, cilinders en andere glasproducten aan. Ceralabel Green is verkrijgbaar in bedrukte of blanco uitvoering thermal transfer geprint. En dankzij het speciale verhittingsproces worden de etiketten permanent met het oppervlak verbonden.

inotec metalen etiketten

metalen labels

De extreme atleten

Geëtste metalen etiketten zijn de betrouwbare oplossing voor extreme mechanische uitdagingen. De barcode wordt volledig uitgesneden of gegraveerd in het oppervlak en is bestand tegen elke belasting. inotec metalen etiketten kunnen worden geproduceerd in elk formaat en in elk type codering. Natuurlijk zijn ook individuele formaten en verschillende materiaaldiktes mogelijk.

inotec etiketten voor alle keramische producten

volledig keramische etiketten

1.400°C - Nou en?

Volledig keramische etiketten van inotec zijn speciaal gemaakt voor temperaturen tot 1.400 °C. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor toepassingen die extreem hoge temperaturen vereisen, zoals productieprocessen van cement of granulaten.