Logistiek

Oplossingen voor de logistiek

Gekennzeichneter Behälter mit Paprika befüllt

inotec etiketten zijn bestand tegen weer en wind, kunnen tegen grote temperatuurverschillen, zijn kras- en scheurbestendig en staan borg voor effectieve handling. Juist in de transportsector is dat een garantie voor zekerheid. Wij hebben ons op de sector duurzame lastdragers gespecialiseerd en bieden u alle oplossingen voor het coderen van allerhande Returnable Transport Items. Tevens bieden wij een inmould-oplossing aan, waarbij het etiket tijdens het spuitgieten met de duurzame lastdrager kan worden verbonden. Deze techniek wordt bij uitstek gebruikt voor de codering van RTI’s voor de levensmiddelensector en de farmaceutische industrie.

Nederland Team

info@--no-spam--inotec.nl  
Tel.: +31 24 3450480

Referenties logistiek

Onze oplossingen worden al jarenlang met succes toegepast door onder andere de Hema en V & D.

Producten Logistiek

Diobond

Met Diobond Inmould-etiketten is het mogelijk duurzame lastdragers, die met een spuitgietproces zijn vervaardigd, betrouwbaar te identificeren. Door de moleculaire verbinding van de etiketten met de kunststof krat of bak ontstaat er een duurzame verbinding met de ondergrond. Dankzij een speciale oppervlaktebehandeling ontstaat een verbeterde kleurverankering van de drukinkt.

Meer weten

Diotough

Deze etiketten zijn geschikt voor het identificeren van duurzame lastdragers bijvoorbeeld in de food supply chain. De speciale lijm zorgt ervoor dat de labels niet loslaten bij temperaturen beneden het vriespunt en onder invloed van vocht. De verwerking van de etiketten is afgestemd op de extreme omstandigheden. Bovendien hebben deze labels de ISEGA goedkeuring voor het gebruik in de voedselketen.

Diocard / Diotac

Twee bijzonder stabiele varianten van onze digitaal gedrukte etiketten, die ook geschikt zijn voor de bevestiging met schroeven of popnagels. (b.v. op stellingstaanders)

Actueel

inotec Nederland, Toepassingen, Magazijnen, Logistiek, Assetmanagement, Bibliotheken, Industrie, Medisch en farma, Productbeveiliging, Pressemitteilung
Toepassingen, Magazijnen, Logistiek, Assetmanagement, Bibliotheken, Industrie, Medisch en farma, Productbeveiliging

Inotec introduceert een nieuw hittebestendig – on metal – RFID etiket

14.03.2016

Inotag heat on metal 2.0 De laatste toevoeging aan de...

meer