Druktechnieken

Druktechnieken

Werk aan de digitale pers
Digitaldruckmaschine produziert Etiketten auf Rolle
Digitaal printen machine
Controle

Dankzij de digitale druktechnologie met de HP indigo in ons machinepark zijn talrijke nieuwe vormgevingsmogelijkheden van barcode-etiketten mogelijk.
Kleuren en layoutmogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, zodat het mogelijk is naast de afdruk van de oplopend genummerde barcode de achtergrond een kleur te geven of gekleurde teksten en logo's te gebruiken. Met een resolutie van 800 dpi kunnen wij zelfs foto's en afbeeldingen zoals bijvoorbeeld een bedrijfslogo afdrukken.

Het digitale drukproces maakt het mogelijk aan de achterzijde van een transparante folie te drukken, waardoor deze etiketten extreem krasbestendig zijn en bestand zijn tegen oliën en lichte chemicaliën. 

Bij het fototypeset procédé wordt in tegenstelling tot conventionele drukprocessen de barcode-informatie niet op het materiaaloppervlak geprint maar in fotosensibele materialen belicht. Dit materiaal kan bijvoorbeeld van papier, polyester of aluminium zijn en wordt op klantspecificatie gemaakt voor uiteenlopende toepassingen. Met betrekking tot de grootte en vormgeving van de etiketten zijn er maar weinig grenzen.

inotec fototypeset etiketten onderscheiden zich door de volgende aspecten:

  • Haarscherpe barcode-informatie
  • Hoge resolutie
  • Streepdiktes onder 0,1 mm 
  • Constant drukcontrast (meer dan 90%) 
  • UV bestendigheid (geen vergelen) 
  • Geen witte puntjes  en vlekken in de barcode (geen gebruik van toners of kleurlinten) 

Actueel

inotec Nederland, Toepassingen, Magazijnen, Logistiek, Assetmanagement, Bibliotheken, Industrie, Medisch en farma, Productbeveiliging, Pressemitteilung
Toepassingen, Magazijnen, Logistiek, Assetmanagement, Bibliotheken, Industrie, Medisch en farma, Productbeveiliging

Inotec introduceert een nieuw hittebestendig – on metal – RFID etiket

14.03.2016

Inotag heat on metal 2.0 De laatste toevoeging aan de...

meer