Over ons

Over ons

Internationaal team voor het hoofkantoor in Neumünster
Internationaler Vertrieb

inotec barcode Security GmbH, met haar hoofdkantoor in Neumünster, en vestigingen in Nederland, Engeland, Frankrijk en de Tsjechië produceert sinds 1978 hoogwaardige barcode- en RFID gegevensdragers. 

Het inotec team bestaat uit 72 gemotiveerde medewerkers met jarenlange ervaring op het gebied van barcodes. Voor de planning van logistieke concepten tot en met de realisering van individuele barcode oplossingen is het team een competente partner. inotec werkt overeenkomstig het EN ISO 9001:2000 gekeurde en gecertificeerde kwaliteitsmanagementsysteem.

De oplopende barcode-  of 2D code-etiketten worden in fototypeset-, thermotransfer- en digitale druk geproduceerd. Ons portfolio bevat onder meer RFID Smart Labels, blanco-etiketten, metalen plaatjes, keramische etiketten en bibliotheekpasjes.

Met innovatieve producten is inotec erin geslaagd voor talrijke uitdagende toepassingen op het gebied van industrie, logistiek, transport, bibliotheken, medisch gebruik, als ook t.b.v. productbeveiliging, oplossingen te produceren. Deze producten borgen o.a. veiligheid en een perfect transparante goederenstroom.De firma inotec Barcode Security B.V. levert met baanbrekende, innovatieve etiketten een belangrijke bijdrage aan de transparantie in vele bedrijfstakken.

Actueel

inotec Nederland, Toepassingen, Magazijnen, Logistiek, Assetmanagement, Bibliotheken, Industrie, Medisch en farma, Productbeveiliging, Pressemitteilung
Toepassingen, Magazijnen, Logistiek, Assetmanagement, Bibliotheken, Industrie, Medisch en farma, Productbeveiliging

Inotec introduceert een nieuw hittebestendig – on metal – RFID etiket

14.03.2016

Inotag heat on metal 2.0 De laatste toevoeging aan de...

meer