Hoogwaardige RFID-labeloplossingen voor zware toepassingen

Perfect voor gebruik buitenshuis

Of het nu gaat om zware mechanische of chemische omstandigheden- inotec RFID-oplossingen voor zware toepassingen kunnen veel doorstaan en zijn nog sterker. Ze zijn bestand tegen hoge temperaturen, directe UV-straling en kunnen ook bij hoge temperaturen en onder hoge druk worden gereinigd. Perfect voor het gebruik in de buitenlucht. Vraag onze medewerkers welke oplossing het beste voor u is.

inotag Diomaster - RFID-label voor zwaar belaste werkstukken

Sterk, sterker, inotag Diomaster - dit schokbestendige label kan bijna alles aan. Door de kras- en veegvaste barcode op die op de achterzijde wordt gedrukt en de toch al zeer bestendige polycarbonaat folie beschermt het oppervlak van het label extra en maakt het vrijwel onverwoestbaar. Dankzij de gemodificeerde acrylaatlijm hecht inotag Diomaster bijzonder goed op bijna alle ondergronden, maar door de sterkte en scheurvastheid kan het ook probleemloos worden verlijmd. Natuurlijk kunnen inotag Diomaster etiketten klantspecifiek ontworpen worden met gekleurde logo's, lettertypes, afbeeldingen of zelfs foto's. Dit maakt inotag Diomaster het perfecte label voor het markeren van b.v. pallets, inventaris of duurzame lastdragers.

inotag Diotough - RFID-etiket voor speciale uitdagingen

De inotag Diotough oplossingen combineren de robuustheid van normale Diotough oplossingen met de praktische voordelen van RFID-technologie. Ze zijn uiterst resistent en robuust en worden gebruikt wanneer zich bijzondere uitdagingen voordoen. De bedrukking aan de achterzijde in combinatie met de polyesterfolie beschermt de barcode bijzonder goed en maakt deze bovendien absoluut kras- en veegvast. En natuurlijk is er voor elke toepassing een geschikte lijm: b.v. zwart om doorschijnen van de ondergrond te voorkomen, voor direct en indirect contact met voedsel of bloed. Voor een veilige etikettering in de automobiel-, medische en levensmiddelenindustrie.

Portrait von inotec Sales Director Marco Tramm Termine

Nachhaltige Logistikkreisläufe – inotec-Vortrag beim VDMA

02-03-2020

Auch in der Logistikbranche ist Nachhaltigkeit ein wichtiges Thema und kann erheblich zum Unternehmenserfolg beitragen. Wie sie mithilfe von...

Lees meer
Termine

inotec auf der LogiMAT 2020

11-02-2020

Die zweite Märzwoche haben wir uns dick im Kalender eingetragen, denn dann findet in Stuttgart die LogiMAT 2020 statt.

Lees meer
Termine

Schalten Sie einen Gang höher - inotec auf dem Forum Automobillogistik in Leipzig

22-01-2020

Jetzt schon mal vormerken: Am 05. und 06. Februar sehen wir uns auf dem Forum Automobillogistik in Leipzig.

Lees meer
Termine

RFID & wIoT tomorrow - Wir machen Sie fit für Morgen

28-10-2019

Beim RFID & Wireless IoT tomorrow Kongress in Darmstadt zeigen wir Ihnen am 29. und 30. Oktober 2019 welche Herausforderungen Sie mit der Industrie...

Lees meer