Duurzame RFID-oplossingen voor maximale veiligheid

Voor de zekerheid

inotec RFID inmould oplossingen, de oplossing voor het permanent identificeren van (duurzame) kunststof pallets en duurzame lastdragers. Deze etiketten zijn bestand tegen slijtage, UV-licht, reinigingsmiddelen, zwakke zuren en andere chemicaliën.

Onlosmakelijk met elkaar verbonden en absoluut hygiënisch

Het enkellaags etiket met geïntegreerde barcode, de bedrukte RFID-antenne en de gemonteerde RFID-chip zijn door middel van spuitgieten onlosmakelijk verbonden met de duurzame lastdrager. Dit maakt de RFID-tag een integraal onderdeel van de lastdrager en absoluut fraudebestendig. De hoge hygiëne-eisen van de voedings- en farmaceutische industrie zijn geen probleem meer. Niet voor niets is inotec het enige bedrijf in de branche dat GS1-gecertificeerd is voor de productie en levering van inmould labels voor het etiketteren van vleescontainers. inotec RFID inmould oplossingen worden altijd volgens de eisen geproduceerd. Van onderzoek, productie en installatie tot opleiding en service op lange termijn.

Klantgericht. Altijd inotec. Altijd veilig!

De voordelen van de inzet van inmould-RFID:

  • Ideaal voor de identificatie van RTI’s (kratten, bakken, pallets en containers)
  • Integratie van allerhande chip- / inlaycombinaties mogelijk  (Impinj, Monza, NXP  enz.)
  • Geschikt voor aanbrenging in (HD)PE, PP, ABS, PS, nylon en polycarbonaat.
  • GS1-gecertificeerd (als enige in Europa)
  • UHF-frequentiebereik (860 - 960 MHz).
  • Duurzame aanbrenging (moleculaire verbinding met het kunststof)
  • Efficiënt te integreren in mouldproces (korte standtijden, lage kosten)
  • RFID in combinatie met een duurzaam digitaal drukbeeld
  • Veel ervaring en referenties

Inmould RFID-tags

De gepatenteerde RFID inmould oplossingen van inotec zijn perfect als het gaat om het lezen van gegevens op afstand of geheel zonder visueel contact. De informatie wordt opgeslagen op een microchip en kan snel en gemakkelijk door de lezer worden gelezen.

Diobond - Inmould label met maximale duurzaamheid

De permanente etiketteeroplossing zonder lijm - Diobond oplossingen van inotec overtuigen door maximale duurzaamheid en extreme bestendigheid. Het bijzondere is dat de inmould labels tijdens het productieproces moleculair verbonden zijn met de drager en dus gelijk zijn aan het oppervlak. Dit maakt het absoluut onmogelijk dat het etiket eraf valt en dat er vuil of bacteriën achter het etiket kunnen komen. Bovendien zijn de etiketten bijzonder goed bestand tegen vocht en vochtigheid en mechanische invloeden - voor een uitstekende functionaliteit op ruwe en extreme plaatsen. Dit maakt Diobond etiketten bijzonder geschikt voor toepassingen zoals de voedingsindustrie of Medical&Pharma, waar maximale hygiëne belangrijk is, maar ook voor het identificeren van pallets en duurzame lastdragers. inotec Diobond oplossingen zijn verkrijgbaar in mat en glanzend, in verschillende versies en varianten met seriematige nummers en barcodes voor duidelijke identificatie.