Hoogwaardige barcode-etiketoplossingen voor normale toepassingen

Absoluut betrouwbaar

inotec barcodelabels voor normale toepassingen zijn geschikt bij lichte mechanische belasting of normale temperaturen. Ze zijn krasvast en veegvast met een vochtige doek, maar zijn niet bestand tegen chemicaliën of vetten. Onze medewerkers adviseren u graag welke barcode-oplossing het beste bij u past.

Dioclassic – Barcode-etiket van papier

Het papieren label Dioclassic Permanent van inotec is de perfecte oplossing voor het permanent identificeren van uw goederen in het magazijn, documenten, voorraad of verpakking. Dankzij de BgVVV-goedkeuring is zelfs direct contact met droge of vochtige, niet-vette voeding geen probleem. Dioclassic Permanent Lam is ook beschikbaar voor toepassingen met een hogere belasting - Bijzonder veilig met zijn geïntegreerde laminaattoplaag die de bedurkking optimaal beschermt. Beide oplossingen hechten bijzonder goed dankzij de acrylaatlijm en bieden een uitstekende drukkwaliteit. Natuurlijk kunnen we uw Dioclassic Permanent etiket klantspecifiek vormgeven met gekleurde logo's, lettertypes, grafische kunstenaars of foto's.

Diotop PP - Polypropyleen barcode-etiket

inotec Diotop PP overtuigt met stabiel, wit polypropyleen materiaal en geselecteerde permanente kleefstoffen voor maximale hechting.  Of het nu gaat om stellingen, hoogwaardige typeplaatjes, inventaris identificatie of voor medische toepassingen. De etiketten kunnen klantgericht worden ontworpen en zijn ook verkrijgbaar met een extra glanzende of matte polyester laminaatlaag. En omdat Diotop PP voldoet aan alle eisen van Verordening (EU) nr. 1935/2004, is ook direct contact met levensmiddelen geen probleem.

Polytop - Extreem krasbestendig barcode etiket

Of het nu gaat om polyethyleen, polyester of polypropyleen, deels ook optioneel met extra polyester laminaat ter bescherming tegen vocht en slijtage - Polytop-etiketten van inotec zijn ideaal voor het identificeren van dossiers, in archieven of bibliotheken en worden vaak gebruikt in het magazijn. Door thermal transfer te printen met een hoogwaardige harsfolie, is de barcode-informatie te allen tijde krasvast geprint en goed beschermd. En dankzij de verschillende mogelijke lijmoplossingen hechten ze optimaal op bijna elke ondergrond.

TT-papier - gunstig geprijsd papieren barcode etiket

Of het nu gaat om een lastige ondergrond, zoals ampullen of voor het labelen van koele en vochtige oppervlakken, voor het gebruik op gebogen oppervlakken, zoals flesjes met kleine diameters en reageerbuisjes of voor gebruik op apolaire oppervlakken, zelfs bij lage temperaturen - inotec TT-papieren etiketten zijn geschikt voor veel toepassingen. Thermal transfer printen maakt het label duurzaam en dankzij de goedkeuring van de lijm door het ISEGA-onderzoekscentrum zijn alle varianten geschikt voor direct contact met droge en vochtige, niet-vette voedingsmiddelen.