nieuws:olutions nieuwsbrief abonnement

Barcodes, RFID-oplossingen, innovaties - de inotec-nieuwsbrief

 

Blijf nu op de hoogte. Met nieuws:olutions, de gratis inotec-nieuwsbrief, bent u altijd als een van de eersten op de hoogte van al het belangrijke nieuws over onze barcode-, inmould-, RFID- en productbeveiligingsoplossingen en natuurlijk alles wat u moet weten over inotec. Registreer nu.

 

Waarover informeert de inotec nieuwsbrief mij?

Nieuwe producten, innovatieve oplossingen of uitgebreide diensten - met nieuws:oplossingen, de inotec-nieuwsbrief, krijgt u al het wetenswaardige nieuws en informatie over barcode, RFID, inmould en productbeveiligingsoplossingen van inotec direct en gratis in uw mailbox. Daarnaast zijn er boeiende zaken uit verschillende sectoren, zoals opslag & logistiek, logistiek & containers, voeding, industrie, auto's, medicijnen & farmaceutica, handel & diensten, gemeenten & openbare instellingen en ook textiel & cosmetica. En natuurlijk geven we ook regelmatig inzicht in onze werkdag, actuele trends en komende innovaties.

Hoe vaak worden de nieuwsbrieven verstuurd?

De frequentie is afhankelijk van de onderwerpen en de productontwikkelingen.

Gebruik van MailChimp

De nieuwsbrief wordt verstuurd via "MailChimp", die ook de e-mailadressen en andere informatie voor het versturen en analyseren van de nieuwsbrief opslaat.

Dubbelzijdig in- en uitschakelen van de dubbele in- en uitschakeling

U ontvangt een zogenaamde Double-Opt-In-E-Mail waarin u wordt gevraagd uw registratie te bevestigen. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen het ontvangen van de nieuwsbrief (opt-out). U vindt een afmeldlink in elke nieuwsbrief of dubbele opt-in e-mail.

Statistieken en prestatiemeting

Om de nieuwsbrief voor u te optimaliseren, gaat u akkoord met onze evaluatie, waarmee wij meten hoe vaak de nieuwsbrief wordt geopend en op welke links de lezers klikken.

gegevensbeschermingsinformatie

Gedetailleerde informatie over de verzendprocedure en de statistieken en over uw annuleringsmogelijkheden vindt u in onze privacyverklaring.