Barcode- en RFID-oplossingen in de logistiek

Dat loopt

Betrouwbaar in weer en wind - inotec-oplossingen in de logistiek zijn echte allrounders. Want inotec barcode- en RFID-etiketten zijn niet alleen bestand tegen ongunstige omstandigheden, maar kunnen ook ingezet worden bij grote temperatuurverschillen. Ze zijn bovendien kras- en stootvast voor een perfect resultaat.

Barcode- en RFID-oplossingen voor duurzame lastdragers en ESD-containers

Inotec is gespecialiseerd op het gebied van het identificeren van duurzame lastdragers en biedt altijd een perfect resultaat in elk toepassingsgebied. Of het nu in de krattenpool of voor duurzame lastdragers en/of ESD-bakken is - inotec barcode- en RFID-oplossingen in de logistiek houden zich aan hun beloften. Daarnaast is het ook mogelijk om alle etiketten direct in de kunststof container te integreren in de vorm van praktische inmould oplossingen. Dit zorgt voor maximale hygiëne en een probleemloos gebruik in de levensmiddelen- en farmaceutische industrie.

 

inotec oplossingen voor KLT's

oplossingen voor het beheer van duurzame lastdragers

Het inotec voordeel:

  • Barcode- en RFID-oplossingen
  • Inmould oplossingen voor maximale hygiëne
  • Oplossingen voor elk toepassingsgebied
  • Jarenlange ervaring
  • Hoogwaardige en duurzame producten van hoge kwaliteit
  • Klantgerichte oplossingen

Identificatie van duurzame lastdragers

Diobond - inmould label met maximale duurzaamheid

De permanente etiketteeroplossing zonder lijm - Diobond oplossingen van inotec overtuigen door maximale duurzaamheid en extreme bestendigheid. Het bijzondere is dat de inmould labels tijdens het productieproces moleculair verbonden zijn met de drager en dus gelijk zijn aan het oppervlak. Dit maakt het absoluut onmogelijk dat het etiket eraf valt en dat er vuil of bacteriën achter het etiket kunnen komen. Bovendien zijn de etiketten bijzonder goed bestand tegen vocht en vochtigheid en mechanische invloeden - voor een uitstekende functionaliteit op ruwe en extreme plaatsen. Dit maakt Diobond etiketten bijzonder geschikt voor toepassingen zoals de voedingsindustrie of Medical&Pharma, waar maximale hygiëne belangrijk is, maar ook voor het identificeren van pallets en duurzame lastdragers. inotec Diobond oplossingen zijn verkrijgbaar in mat en glanzend, in verschillende versies en varianten met seriematige nummers en barcodes voor duidelijke identificatie.

Diocard - bijvoorbeeld als membershipscard

Diocards van inotec zijn de optimale oplossing voor gebruikersbadges, toegangscontroles, tijdregistratie, in het magazijn of voor het identificeren van productmonsters (Diocard HU). Maar ook voor de etikettering in de verslogistiek, bijvoorbeeld voor kratten voor groenten en fruit. Ze kunnen volledig op maat worden gemaakt met gekleurde logo's, lettertypes, afbeeldingen of foto's en zijn verkrijgbaar in verschillende versies en diktes. Of het nu gaat om bedrukking aan de achterzijde voor meer veiligheid, lotuseffect voor maximale hygiëne of met polyester- of polycarbonaatfolie - Diocard slaat altijd een goed figuur.

Diomaster PET - barcode-etiket van extreem bestendig polyester

Diomaster PET-oplossingen van inotec zijn speciaal ontwikkeld voor het identificeren van pallets, voorraden, magazijnstellingen of duurzame lastdragers. Door de bedrukking op de achterzijde van de folie zijn ze extreem resistent, kras- en vuilafstotend en de polyesterfolie beschermt de barcode bijzonder goed. En dankzij het digitale drukproces kunnen ze bijna onbeperkt worden aangepast. Bijzonder praktisch: afhankelijk van de lijmvariant kunnen ze ook zonder problemen in de levensmiddelen- of medische sector worden gebruikt. Diomaster PE-oplossingen van inotec zijn desgewenst ook verkrijgbaar met lotuseffect.

Diotough - Barcode etiket geschikt voor speciale uitdagingen

Diotough oplossingen van inotec worden altijd gebruikt als het gaat om speciale uitdagingen. Ze zijn uiterst resistent en robuust en kunnen daarom ook na het verlijmen zonder problemen worden geniet. Door de bedrukking aan de achterzijde en de polyesterfolie is de barcode bijzonder goed beschermd en kras- en veegvast. En voor elk geval is er de juiste lijm: b.v. zwart om doorschijnen van de ondergrond te voorkomen, voor direct en indirect contact met levensmiddelen, of volledig recyclebaar. Voor het veilig identificeren van stellingen, pallets, containers, ski's of inventaris.

inotag Diobond - Inmould RFID-label met maximale duurzaamheid

De permanente etiketteeroplossing zonder lijm - inotag Diobond is de inmould RFID-oplossing voor alle pallets en duurzame lastdragers. Het polyolefine label wordt tijdens het spuitgietproces moleculair verbonden met de drager en is dus één geheel met het oppervlak. Dit maakt het absoluut onmogelijk dat het etiket eraf valt en dat er vuil of bacteriën achter het etiket kunnen komen. Zelfs in bijzonder ruwe omgevingen. De permanente opeenvolgende serienummers en barcodes maakt een duidelijke identificatie mogelijk. Dit maakt inotag Diobond perfect voor toepassingen waar maximale hygiëne essentieel is, zoals in de voedingsindustrie of Medical&Pharma. inotag Diobond etiketten zijn ook verkrijgbaar met een praktisch lotuseffect.

inotag Diocard - blanco RFID-card van PVC

Of het nu gaat om het permanent identificeren van duurzame lastdragers of pallets - de RFID-compatibele inotag Card PVC blanco kan het allemaal. Het 1,1 mm dikke etiket van hard PVC wordt tijdens het productieproces met de drager verbonden en is daarom absoluut fraudebestendig. Inotag diocards werken met de UHF-frequenties 860-960 MHz (conform EPC klasse 1 Gen 2) en de HF-frequentie 13,56 MHz (conform ISO 15693) en kunnen klantspecifiek geprogrammeerd worden. Indien gewenst kan inotec de chips tijdens het productieproces direct beschrijven.

inotag Diomaster - RFID-label voor extreme toepassingen

Sterk, sterker, inotag Diomaster - dit schokbestendige label kan bijna alles aan. Door de kras- en veegvaste barcode op die op de achterzijde wordt gedrukt en de toch al zeer bestendige polycarbonaat folie beschermt het oppervlak van het label extra en maakt het vrijwel onverwoestbaar. Dankzij de gemodificeerde acrylaatlijm hecht inotag Diomaster bijzonder goed op bijna alle ondergronden, maar door de sterkte en scheurvastheid kan het ook probleemloos worden verlijmd. Natuurlijk kunnen inotag Diomaster etiketten klantspecifiek ontworpen worden met gekleurde logo's, lettertypes, afbeeldingen of zelfs foto's. Dit maakt inotag Diomaster het perfecte label voor het markeren van b.v. pallets, inventaris of duurzame lastdragers.

inotag Diotough - RFID-etiket geschikt voor speciale uitdagingen

De inotag Diotough oplossingen combineren de robuustheid van normale Diotough oplossingen met de praktische voordelen van RFID-technologie. Ze zijn uiterst resistent en robuust en worden gebruikt wanneer zich bijzondere uitdagingen voordoen. De bedrukking aan de achterzijde in combinatie met de polyesterfolie beschermt de barcode bijzonder goed en maakt deze bovendien absoluut kras- en veegvast. En natuurlijk is er voor elke toepassing een geschikte lijm: b.v. zwart om doorschijnen van de ondergrond te voorkomen, voor direct en indirect contact met voedsel of bloed. Voor een veilige etikettering in de automobiel-, medische en levensmiddelenindustrie.

inotag Flex on ESD - RFID-etiket geschikt voor ESD-verpakkingen

Altijd onder spanning en tegelijkertijd volledig ontspannen - inotag Flex on ESD identificeert uw ESD-bakken veilig en dankzij de RFID-functies bijzonder veelzijdig. De etiketten zijn uiterst resistent, kras- en veegvast en dankzij de polyesterfolie is de barcode te allen tijde optimaal beschermd. Bijzonder praktisch: de RFID-functie maakt interne processen nog efficiënter dankzij de automatische uitlezing en de mogelijkheid van bulkmetingen. inotag Flex on ESD-etiketten is perfect geschikt voor de automobielindustrie en kan naar wens van de klant worden ontworpen met gekleurde logo's, lettertypen, afbeeldingen en zelfs foto's.

inotag Flex on Metal - RFID-etiket voor het gebruik op metalen oppervlakten

Heavy Metal etiketten in diverse varianten - inotag Flex on Metal etiketten zijn de allrounders voor metalen oppervlakken en containers. De inotag Flex on Metal is verkrijgbaar in diverse varianten: of het nu gaat om polyester- of polycarbonaatfolie, voor de bevestiging met HPV- of PBV-lijm of met extra spacer - voor elk toepassingsgebied vinden wij een individuele en passende oplossing. Alle inotag Flex on Metal labels kunnen ook klantgericht ontworpen worden met gekleurde logo's, lettertypes of afbeeldingen en foto's.

inotag hard tag - RFID tag in een robuuste kunststof behuizing

Of het nu gaat om het identificeren van metalen voorwerpen, in combinatie met vloeistoffen of ingebed in metalen oppervlakken - inotag RFID-hard tags zijn bijzonder stabiel en kunnen voor bijna alles worden gebruikt. De RFID-transponder heeft een kunststof behuizing en is daardoor bestand tegen de zwaarste omgevingsomstandigheden. Ze zijn waterdicht (IP 68) en bestand tegen trillen en schokken. Inotag hardtags zijn verkrijgbaar in verschillende versies en formaten en kunnen bedrukt en geprogrammeerd worden geleverd. En omdat de transponders geschikt zijn voor het verlijmen, schroeven, klinken of lassen, bevestigen of spuitgieten, is er geen toepassingsgebied waarvoor ze niet perfect geschikt zijn.

inotag TT - Thermal transfer geprint RFID-etiket

Thermal transfer geprint en extreem "smart".  inotec TT-oplossingen overtuigen met de mogelijkheden van de RFID-technologie en zijn verkrijgbaar in elke prijsklasse. En inotag TT-etiketten passen zich volledig aan uw eisen aan: Of het nu met polyester of polypropyleen folie, bedrukt of blanco is - de etiketten kunnen worden gecombineerd met lijmen die precies op uw wensen zijn afgestemd. De inotag TT HL2 etiketten voldoen aan alle eisen van Verordening (EU) nr. 1935/2004 en DIN EN ISO 3826_1 en kunnen daarom ook in de levensmiddelen- en medische industrie zonder problemen worden gebruikt.

Polymaster - zeer dun barcode-etiket, zelfs voor oneffen oppervlakken

Polymaster van inotec is de oplossing voor het veilig identificeren van duurzame lastdragers, stellingen, inventaris of hoogwaardige typeplaatjes. Ook buiten. Dankzij de 1-componentenconstructie heeft Polymaster vrijwel geen last van vlinderen of loslaten van de hoekjes en omdat de bedrukking in het polyester materiaal is opgenomen, is het extreem kras- en veegvast. Uniek: Polymaster oplossingen zijn verkrijgbaar met verschillende lijmen voor elke uitdaging. Of het nu gaat om zuivere of gemodificeerde acrylaatlijm of een universele lijm voor laagenergetisch oppervlakken en het gebruik op ruwe en oneffen oppervlakken - Polymaster doorstaat alles. Afhankelijk van de lijm is zelfs het gebruik in de voedingsmidellenindustrie of voor het gebruik op medische producten geen probleem. En voor iedereen die het zeker wil weten, is Polymaster ook verkrijgbaar met twee metalen veiligheidsstrips.

palletidentificatie

Diobond - maximaal duurzaam inmould barcode label

De permanente etiketteeroplossing zonder lijm - Diobond oplossingen van inotec overtuigen door maximale duurzaamheid en extreme bestendigheid. Het bijzondere is dat de inmould labels tijdens het productieproces moleculair verbonden zijn met de drager en dus gelijk zijn aan het oppervlak. Dit maakt het absoluut onmogelijk dat het etiket eraf valt en dat er vuil of bacteriën achter het etiket kunnen komen. Bovendien zijn de etiketten bijzonder goed bestand tegen vocht en vochtigheid en mechanische invloeden - voor een uitstekende functionaliteit op ruwe en extreme plaatsen. Dit maakt Diobond etiketten bijzonder geschikt voor toepassingen zoals de voedingsindustrie of Medical&Pharma, waar maximale hygiëne belangrijk is, maar ook voor het identificeren van pallets en duurzame lastdragers. inotec Diobond oplossingen zijn verkrijgbaar in mat en glanzend, in verschillende versies en varianten met seriematige nummers en barcodes voor duidelijke identificatie.

Diocard - bijvoorbeeld als mebershipscard

Diocards van inotec zijn de optimale oplossing voor gebruikersbadges, toegangscontroles, tijdregistratie, in het magazijn of voor het identificeren van productmonsters (Diocard HU). Maar ook voor de etikettering in de verslogistiek, bijvoorbeeld voor kratten voor groenten en fruit. Ze kunnen volledig op maat worden gemaakt met gekleurde logo's, lettertypes, afbeeldingen of foto's en zijn verkrijgbaar in verschillende versies en diktes. Of het nu gaat om bedrukking aan de achterzijde voor meer veiligheid, lotuseffect voor maximale hygiëne of met polyester- of polycarbonaatfolie - Diocard slaat altijd een goed figuur.

Diomaster PC - uiterst bestendig polycarbonaat barcodelabel

0,25 mm dik polycarbonaat voor maximale stabiliteit - Diomaster PC-oplossingen van inotec zijn extreem resistent dankzij de bedrukking op de achterzijde van de folie, kras- en veegbestendig en kunnen ook gemakkelijk worden geniet dankzij de sterkte en de scheurvastheid van het materiaal. Hierdoor zijn ze perfect geschikt voor pallet-, voorraad-, stelling-, container- en vloeridentificatie. Ze kunnen volledig klantspecifiek worden ontworpen en voldoen, afhankelijk van het type lijm, eenvoudig aan alle eisen van de verordening (EU) nr. 1935/2004 voor direct contact met levensmiddelen. inotec Diomaster 250 is ook verkrijgbaar als transparant beschermend laminaat voor etiketten die aan hoge mechanische belasting onderhevig zijn, bijv. voor vloermarkering.

Diomaster PET - uiterst resistent polyester barcode-etiket

Diomaster PET-oplossingen van inotec zijn speciaal ontwikkeld voor het identificeren van pallets, voorraden, magazijnstellingen of duurzame lastdragers. Door de bedrukking op de achterzijde van de folie zijn ze extreem resistent, kras- en vuilafstotend en de polyesterfolie beschermt de barcode bijzonder goed. En dankzij het digitale drukproces kunnen ze bijna onbeperkt worden aangepast. Bijzonder praktisch: afhankelijk van de lijmvariant kunnen ze ook zonder problemen in de levensmiddelen- of medische sector worden gebruikt. Diomaster PE-oplossingen van inotec zijn desgewenst ook verkrijgbaar met lotuseffect.

Diotac - bijzonder robuust barcodelabel ook geschikt om te nieten

De klantspecifiek vorm te geven Diotac-oplossingen van inotec overtuigen met een bijzonder robuuste constructie en lijmen voor elke toepassing. Of het nu gaat om een constructie met twee polyesterfilms of om polycarbonaat en PVC - de barcode is altijd bijzonder goed beschermd en scheur- en krasbestendig. Zo kan Diotac niet alleen worden verlijmd, maar ook achteraf worden geniet en is dus ook bestand tegen grote belastingen. Precies de optimale oplossing voor het markeren van houten pallets, voorraden, stellingen of duurzame lastdragers.

Diotough - Barcodelabel voor speciale uitdagingen

Diotough oplossingen van inotec worden altijd gebruikt als het gaat om speciale uitdagingen. Ze zijn uiterst resistent en robuust en kunnen daarom ook na het verlijmen zonder problemen worden geniet. Door de bedrukking aan de achterzijde en de polyesterfolie is de barcode bijzonder goed beschermd en kras- en veegvast. En voor elk geval is er de juiste lijm: b.v. zwart om doorschijnen van de ondergrond te voorkomen, voor direct en indirect contact met levensmiddelen, of volledig recyclebaar. Voor het veilig identificeren van stellingen, pallets, containers, ski's of inventaris.

inotag Diobond - Inmould RFID-label met maximale duurzaamheid

De permanente etiketteeroplossing zonder lijm - inotag Diobond is de inmould RFID-oplossing voor alle pallets en duurzame lastdragers. Het polyolefine label wordt tijdens het spuitgietproces moleculair verbonden met de drager en is dus één geheel met het oppervlak. Dit maakt het absoluut onmogelijk dat het etiket eraf valt en dat er vuil of bacteriën achter het etiket kunnen komen. Zelfs in bijzonder ruwe omgevingen. De permanente opeenvolgende serienummers en barcodes maakt een duidelijke identificatie mogelijk. Dit maakt inotag Diobond perfect voor toepassingen waar maximale hygiëne essentieel is, zoals in de voedingsindustrie of Medical&Pharma. inotag Diobond etiketten zijn ook verkrijgbaar met een praktisch lotuseffect.

inotag Diocard - blanco RFID-etiket van PVC

Of het nu gaat om het permanent identificeren van duurzame lastdragers of pallets - de RFID-compatibele inotag Card PVC blanco kan het allemaal. Het 1,1 mm dikke etiket van hard PVC wordt tijdens het productieproces met de drager verbonden en is daarom absoluut fraudebestendig. Inotag diocards werken met de UHF-frequenties 860-960 MHz (conform EPC klasse 1 Gen 2) en de HF-frequentie 13,56 MHz (conform ISO 15693) en kunnen klantspecifiek geprogrammeerd worden. Indien gewenst kan inotec de chips tijdens het productieproces direct beschrijven.

inotag Diomaster - RFID-label voor extreme toepassingen

Sterk, sterker, inotag Diomaster - dit schokbestendige label kan bijna alles aan. Door de kras- en veegvaste barcode op die op de achterzijde wordt gedrukt en de toch al zeer bestendige polycarbonaat folie beschermt het oppervlak van het label extra en maakt het vrijwel onverwoestbaar. Dankzij de gemodificeerde acrylaatlijm hecht inotag Diomaster bijzonder goed op bijna alle ondergronden, maar door de sterkte en scheurvastheid kan het ook probleemloos worden verlijmd. Natuurlijk kunnen inotag Diomaster etiketten klantspecifiek ontworpen worden met gekleurde logo's, lettertypes, afbeeldingen of zelfs foto's. Dit maakt inotag Diomaster het perfecte label voor het markeren van b.v. pallets, inventaris of duurzame lastdragers.

inotag Diotough - RFID-etiket voor speciale uitdagingen

De inotag Diotough oplossingen combineren de robuustheid van normale Diotough oplossingen met de praktische voordelen van RFID-technologie. Ze zijn uiterst resistent en robuust en worden gebruikt wanneer zich bijzondere uitdagingen voordoen. De bedrukking aan de achterzijde in combinatie met de polyesterfolie beschermt de barcode bijzonder goed en maakt deze bovendien absoluut kras- en veegvast. En natuurlijk is er voor elke toepassing een geschikte lijm: b.v. zwart om doorschijnen van de ondergrond te voorkomen, voor direct en indirect contact met voedsel of bloed. Voor een veilige etikettering in de automobiel-, medische en levensmiddelenindustrie.

inotag Flex on Metal - RFID-etiket voor metalen oppervlakten

Heavy Metal etiketten in diverse varianten - inotag Flex on Metal etiketten zijn de allrounders voor metalen oppervlakken en containers. De inotag Flex on Metal is verkrijgbaar in diverse varianten: of het nu gaat om polyester- of polycarbonaatfolie, voor de bevestiging met HPV- of PBV-lijm of met extra spacer - voor elk toepassingsgebied vinden wij een individuele en passende oplossing. Alle inotag Flex on Metal labels kunnen ook klantgericht ontworpen worden met gekleurde logo's, lettertypes of afbeeldingen en foto's.

inotag hard tag - RFID tag in een robuuste kunststof behuizing

Of het nu gaat om het identificeren van metalen voorwerpen, in combinatie met vloeistoffen of ingebed in metalen oppervlakken - inotag RFID-hard tags zijn bijzonder stabiel en kunnen voor bijna alles worden gebruikt. De RFID-transponder heeft een kunststof behuizing en is daardoor bestand tegen de zwaarste omgevingsomstandigheden. Ze zijn waterdicht (IP 68) en bestand tegen trillen en schokken. Inotag hardtags zijn verkrijgbaar in verschillende versies en formaten en kunnen bedrukt en geprogrammeerd worden geleverd. En omdat de transponders geschikt zijn voor het verlijmen, schroeven, klinken of lassen, bevestigen of spuitgieten, is er geen toepassingsgebied waarvoor ze niet perfect geschikt zijn.

inotag TT - thermal transfer geprint RFID-etiket

Thermal transfer geprint en extreem "smart".  inotec TT-oplossingen overtuigen met de mogelijkheden van de RFID-technologie en zijn verkrijgbaar in elke prijsklasse. En inotag TT-etiketten passen zich volledig aan uw eisen aan: Of het nu met polyester of polypropyleen folie, bedrukt of blanco is - de etiketten kunnen worden gecombineerd met lijmen die precies op uw wensen zijn afgestemd. De inotag TT HL2 etiketten voldoen aan alle eisen van Verordening (EU) nr. 1935/2004 en DIN EN ISO 3826_1 en kunnen daarom ook in de levensmiddelen- en medische industrie zonder problemen worden gebruikt.