inotec-barcode- en RFID-identificatieoplossingen in de industrie

Onverwoestbaar

Extreem hittebestendig, mechanisch belastbaar, weersbestendig en bestand tegen oliën, chemicaliën en zuren - inotec-oplossingen voor de industrie overtuigen door hun bijzondere duurzaamheid. In elke situatie, voor elke taak. Dat moet ook. Speciale uitdagingen vereisen bijzonder robuuste en duurzame identificatie.

Wat vraagt u van ons etiket?

Identificatieoplossingen per type industrie

Het inotec-voordeel

  • Keramische- , metalen- of kunststof-etiketten
  • Temperatuurbereik tot een maximum van 1.400°C.
  • Robuuste en duurzame informatiedragers voor extreme productie omstandigheden
  • Mechanische bevestiging, lassen of zelfklevend
  • Diverse materialen, ook beschikbaar om zelf te printen
  • Thermal Transfer geprint, fototypeset en digitale offset

Barcode- en RFID-etiketten voor zware industriële toepassingen

Extreem sterk, hecht, hecht en hecht nog steeds - als een speciale duurzaamheid van de lijm vereist is, zijn inotec-oplossingen de beste keuze. Ze voldoen altijd aan uw eisen en zijn bestand tegen de meest extreme belastingen. Voor maximale hechting op alle oppervlakken en in alle toepassingen.

Diotough - Barcode etiket voor speciale uitdagingen

Diotough oplossingen van inotec worden altijd gebruikt als het gaat om speciale uitdagingen. Ze zijn uiterst resistent en robuust en kunnen daarom ook na het verlijmen zonder problemen worden geniet. Door de bedrukking aan de achterzijde en de polyesterfolie is de barcode bijzonder goed beschermd en kras- en veegvast. En voor elk geval is er de juiste lijm: b.v. zwart om doorschijnen van de ondergrond te voorkomen, voor direct en indirect contact met levensmiddelen, of volledig recyclebaar. Voor het veilig identificeren van stellingen, pallets, containers, ski's of inventaris.

inotag Flex on Metal - RFID-tag voor metalen oppervlakken

Heavy Metal etiketten in diverse varianten - inotag Flex on Metal etiketten zijn de allrounders voor metalen oppervlakken en containers. De inotag Flex on Metal is verkrijgbaar in diverse varianten: of het nu gaat om polyester- of polycarbonaatfolie, voor de bevestiging met HPV- of PBV-lijm of met extra spacer - voor elk toepassingsgebied vinden wij een individuele en passende oplossing. Alle inotag Flex on Metal labels kunnen ook klantgericht ontworpen worden met gekleurde logo's, lettertypes of afbeeldingen en foto's.

Metaal - Barcode etiket van metaal

Stevig en altijd veilig - metalen labels van inotec doorstaan veel en laten u nooit in de steek. Ze zijn bijzonder geschikt voor inventarisidentificatie, machine-identificatie of hoogwaardige typeplaatjes. Ook buiten. Of het nu van aluminium of staal is - inotec metalen etiketten zijn verkrijgbaar met verschillende lijmen die afhankelijk van de toepassing een voor een bijzonder stevige grip hechting zorgen. Verkrijgbaar in diktes van 0,075 tot 0,8 mm (aluminium) en van 0,2 tot 1 mm (staal).

inotag hard tag - RFID tag in robuuste kunststof behuizing

Of het nu gaat om het markeren van metalen voorwerpen, met vloeistoffen of ingebed in metalen oppervlakken - inotag hard tags zijn bijzonder stabiel en kunnen voor bijna alles worden gebruikt. Het bijzondere: de RFID-transponder is geïntegreerd in de kunststof en is daardoor bestand tegen de moeilijkste omgevingsomstandigheden. Waterdicht (IP 68) en bestand tegen trillen en schokken. inotag hard tags zijn verkrijgbaar in verschillende versies en formaten en kunnen bedrukt en gecodeerd worden. En omdat transponders geschikt zijn voor het verlijmen, lijmen, schroeven, klinken of bevestigen (lassen), bevestigen of zelfs injecteren, zijn ze voor elke toepassing perfect geschikt.

Barcode- en RFID-etiketten voor industriële toepassingen bij hoge temperaturen

Doorstaan alles - zelfs als het bijzonder heet wordt. De extra hittebestendige oplossingen van inotec voor duurzame identficatie onder veeleisende omstandigheden houden het altijd koel. Dankzij hun speciale eigenschappen zijn ze probleemloos bestand tegen zelfs extreme chemische belastingen, agressieve oplossingen en zuren, alsook tegen temperaturen tot 1.400°C.

Ceralabel - Keramisch barcodelabel voor extreme temperaturen

We houden het koel! - inotec Ceralabel oplossingen zijn de beste keuze als het warm is. Ze zijn bestand tegen extreme chemische belastingen, agressieve oplossingen en zuren en temperaturen tot 1400 °C. Inotec Ceralabel is verkrijgbaar in staal-keramisch composiet label of volledig keramisch label. Dankzij hun robuuste eigenschappen zijn ze perfect geschikt voor het permanent identificeren van rekken, containerss en gereedschappen in thermische en chemische processen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inotec Cera-Label : En savoir plus maintenant !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inotag Heat on Metall - RFID-tag voor metalen voorwerpen bij hoge temperaturen

Speciaal ontworpen voor het identificeren van metalen containers en objecten bij hoge temperatuur, inotag Heat on Metal presteert altijd als het nodig is. De tag is gemaakt van een stabiel en transparant polyethyleen-naftalaatmateriaal en is bestand tegen temperaturen tot 230 °C. De optimale UHF-oplossing voor extreme gebieden, zoals lakprocessen of verflijnen in de automobielindustrie.

inotag Flex HTR - RFID-tag voor extreme temperaturen

inotag Flex HTR is de RFID-oplossing voor toepassingen die bijzonder warm zijn. Dit etiket werd speciaal ontwikkeld voor UHF-toepassingen bij hoge temperaturen, bijv. in lakstraten in de automobielindustrie. Daardoor is het zeer goed bestand tegen hitte en kan het zonder problemen temperaturen tot 230 °C weerstaan. De speciale UHF inlay zendt en ontvangt in het bereik tussen -40 °C en +85 °C. Inotag Flex HTR kan met een laser worden beschreven of geperforeerd. Uitsparingen en uitsparingen evenals verschillende maten, vormen en stijfheden kunnen ook individueel worden uitgevoerd.

Barcode- en RFID-etiketten voor de zware industrie

Uiterst veilig en bijzonder resistent - inotec-oplossingen voor de zware en staalindustrie worden altijd gebruikt wanneer de hoogste eisen worden gesteld. Of het nu gaat om extreme temperaturen tot 1.400 °C, hoge mechanische belasting of extreme productieomgeving, voor mechanische bevestiging, lassen of verlijmen, wij hebben altijd de juiste oplossing voor u.

 

Barcode- en RFID-etiketten bij identificatie in de machinebouw en de metaalverwerkende industrie

Speciale uitdagingen vragen om bijzonder robuuste en duurzame informatiedragers - inotec-oplossingen voor de metaalindustrie overtuigen. Hittebestendig, mechanisch belastbaar, weersbestendig en bestand tegen oliën, chemicaliën en zuren. De bijzondere duurzaamheid overtuigt. Of het nu gaat om keramische, metalen of kunststof-etiketten - alle inotec-oplossingen zijn optimaal geschikt als robuuste en duurzame informatiedragers in extreme bedrijfsomstandigheden.

 

Barcode- en RFID-etiketten voor de chemische industrie

Veileisende taken vragen om perfecte oplossingen - daarom bieden wij oplossingen die geschikt zijn voor de chemische industrie en die aan alles voldoen. inotec barcode- en RFID-oplossingen zorgen ervoor dat alle productiestappen soepel verlopen en zuurbestendig, resistent en klantspecifiek configureerbaar zijn.

 

Barcode- en RFID-etiketten voor de textielindustrie

De textielindustrie staat bekend om haar brede productportfolio en de hoge eisen die worden gesteld aan materialen en verwerking van de gebruikte etiketten. De inotec-etiketten voor de textiel- en cosmetica-industrie voldoen aan deze eisen. Omdat inotec-oplossingen waterdicht, olieafstotend en individueel te ontwerpen - hoge resolutie en klantgericht. Ze hechten op alle textiel en kunnen toch gemakkelijk worden verwijderd.

inotec-oplossingen voor de textielindustrie; lees nu meer!

Barcode- en RFID-etiketten voor gebruik in de productie in de automobielindustrie

Veilig, betrouwbaar en duurzaam - inotec-oplossingen voor de automobielindustrie overtuigen door hun bijzonder duurzame eigenschappen. Zelfs bij bijzonder hoge temperaturen. Ze zijn krasvast, lichtbestendig en ook bestand tegen oliën, lichte chemicaliën en zuren zonder problemen. Voor maximale veiligheid en een soepele productie.

 

inotec-oplossingen in de automobielindustrie; Lees nu meer!