Skip to the navigation Skip to the content

Extreem hittebestendig, mechanisch belastbaar, weersbestendig en bestand tegen oliën, chemicaliën en zuren - inotec-oplossingen voor de industrie overtuigen door hun bijzondere duurzaamheid. In elke situatie, voor elke taak. Dat moet ook. Speciale uitdagingen vereisen bijzonder robuuste en duurzame identificatie.

Het inotec-voordeel

  • Keramische- , metalen- of kunststof-etiketten
  • Temperatuurbereik tot een maximum van 1.400°C.
  • Robuuste en duurzame informatiedragers voor extreme productie omstandigheden
  • Mechanische bevestiging, lassen of zelfklevend
  • Diverse materialen, ook beschikbaar om zelf te printen
  • Thermal Transfer geprint, fototypeset en digitale offset

Barcode- en RFID-etiketten voor zware industriële toepassingen

Extreem sterk, hecht, hecht en hecht nog steeds - als een speciale duurzaamheid van de lijm vereist is, zijn inotec-oplossingen de beste keuze. Ze voldoen altijd aan uw eisen en zijn bestand tegen de meest extreme belastingen. Voor maximale hechting op alle oppervlakken en in alle toepassingen.

Barcode- en RFID-etiketten voor industriële toepassingen bij hoge temperaturen

Doorstaan alles - zelfs als het bijzonder heet wordt. De extra hittebestendige oplossingen van inotec voor duurzame identficatie onder veeleisende omstandigheden houden het altijd koel. Dankzij hun speciale eigenschappen zijn ze probleemloos bestand tegen zelfs extreme chemische belastingen, agressieve oplossingen en zuren, alsook tegen temperaturen tot 1.400 °C.

Barcode- en RFID-etiketten voor de zware industrie

Uiterst veilig en bijzonder resistent - inotec-oplossingen voor de zware en staalindustrie worden altijd gebruikt wanneer de hoogste eisen worden gesteld. Of het nu gaat om extreme temperaturen tot 1.400 °C, hoge mechanische belasting of extreme productieomgeving, voor mechanische bevestiging, lassen of verlijmen, wij hebben altijd de juiste oplossing voor u.

Barcode- en RFID-etiketten bij identificatie in de machinebouw en de metaalverwerkende industrie

Speciale uitdagingen vragen om bijzonder robuuste en duurzame informatiedragers - inotec-oplossingen voor de metaalindustrie overtuigen. Hittebestendig, mechanisch belastbaar, weersbestendig en bestand tegen oliën, chemicaliën en zuren. De bijzondere duurzaamheid overtuigt. Of het nu gaat om keramische, metalen of kunststof-etiketten - alle inotec-oplossingen zijn optimaal geschikt als robuuste en duurzame informatiedragers in extreme bedrijfsomstandigheden.

Barcode- en RFID-etiketten voor de chemische industrie

Veileisende taken vragen om perfecte oplossingen - daarom bieden wij oplossingen die geschikt zijn voor de chemische industrie en die aan alles voldoen. inotec barcode- en RFID-oplossingen zorgen ervoor dat alle productiestappen soepel verlopen en zuurbestendig, resistent en klantspecifiek configureerbaar zijn.

Barcode- en RFID-etiketten voor de textielindustrie

De textielindustrie staat bekend om haar brede productportfolio en de hoge eisen die worden gesteld aan materialen en verwerking van de gebruikte etiketten. De inotec-etiketten voor de textiel- en cosmetica-industrie voldoen aan deze eisen. Omdat inotec-oplossingen waterdicht, olieafstotend en individueel te ontwerpen - hoge resolutie en klantgericht. Ze hechten op alle textiel en kunnen toch gemakkelijk worden verwijderd.

Barcode- en RFID-etiketten voor gebruik in de productie in de automobielindustrie

Veilig, betrouwbaar en duurzaam - inotec-oplossingen voor de automobielindustrie overtuigen door hun bijzonder duurzame eigenschappen. Zelfs bij bijzonder hoge temperaturen. Ze zijn krasvast, lichtbestendig en ook bestand tegen oliën, lichte chemicaliën en zuren zonder problemen. Voor maximale veiligheid en een soepele productie.