Barcode- en RFID-oplossingen in de gezondheidszorg

Klinisch veilig

Correcte en eenduidige etikettering kan van vitaal belang zijn in een medische omgeving. Of het nu in ziekenhuizen of laboratoria, voor medische producten of in de farmaceutische industrie is. In tijden van toenemende kostendruk in ziekenhuizen en klinieken en in tijden van voortdurend groeiende wettelijke en reglementaire eisen voor medische producten en medicijnen, zorgt dit ervoor dat patiënten te allen tijde optimale zorg krijgen. Barcode- en RFID-oplossingen van inotec bieden dit alles en nog veel meer. U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring en een breed spectrum aan identificatie oplossingen die speciaal zijn aangepast aan de uitdagingen in de gezondheidszorg. Welke mechanische, thermische of chemische belasting er ook overwonnen moet worden, samen vinden we een passende oplossing! Van bloedzaklabels tot UDI en fraudebestendigheid, wij bieden advies, ontwikkeling en productie uit één hand.

Het inotec-voordeel

  • Oplossingen voor het identificeren en traceren van inventaris, UDI, productbescherming, serienummering en fraudebestendigheid.
  • Dubbele nummering is uitgesloten
  • Diffusievrije lijmlagen
  • Robuuste en duurzame etiketten voor veeleisende toepassingen
  • Getest in ons eigen Label Competence Center

etikettering van bloedzakken

inotec-barcode en RFID-etiketten functioneren overal. Of het nu gaat om diepvriesruimtes tot -85°C of om ontdooien in een waterbad bij 38°C. De etiketten kunnen worden geleverd met medisch veilige en diffusievrije lijmen (FDA-goedkeuring) en zijn door ISEGA uitdrukkelijk goedgekeurd voor gebruik op bloedzakken volgens DIN ISO 3826. Wij garanderen het en testen het regelmatig in ons eigen Label Competence Center. inotec-etiketten voor de identificatie van bloedzakken zijn verkrijgbaar als set met meerdere individuele etiketten in klantspecifieke stansing en kleurstelling, alsook voor meervoudig gebruik met dubbele lijm of als thermotransfer etiketten om zelf te printen. Natuurlijk kunt u ze ook zonder problemen gebruiken op opvangzakken voor beenmerg- of navelstrengbloed, voor diepvriesopslag van monsters of etikettering van chemotherapeutische middelen en parenterale voedingsoplossingen.

etikettering van moedermelk

Moedermelk bevat waardevolle ingrediënten en moet nauwkeurig worden geëtiketteerd om verwarring te voorkomen. De verschillende barcode- en RFID-oplossingen garanderen een 100 procent uitsluiting van dubbele nummers en hechten zich op bijna alle materialen. Voor een optimale start van het leven.

steekproefidentificatie

Of het nu gaat om microtiterplaten, reageerbuizen of microreactievaten van kunststof - met inotec-barcode- en RFID-oplossingen kunt u in het laboratorium aan alle etiketteringsvereisten voldoen. Of het nu in de diepvriesruimte is of voor bijzonder kleine monsterbakken.