detail
14.03.2016

Inotec introduceert een nieuw hittebestendig – on metal – RFID etiket

Inotag heat on metal 2.0 De laatste toevoeging aan de Inotag RFID portfolio.

inotag heat on metal 2.0 – extreme hitte +230°C

inotec introduceert een nieuw High Temperature On-Metal RFID label, een label dat optimaal presteert terwijl het rechtstreeks op metaal wordt aangebracht.

Omdat het etiket goed hecht, on-metal ingezet kan worden, een goede leesperformance heeft en resistent is tegen temperaturen van -40°C to +230°C, is dit etiket bij uitstek geschikt voor gebruik in de automotive en de industrie. Zeker gezien het feit dat dit dunne label een gat in de markt vult waar dikkere en vaak duurdere hardtags niet in voorzien.

De hoge temperaturen zorgen zelfs voor een nog betere bonding van het etiket met de metalen ondergrond. De RFID tag zit veilig verwerkt in de labelconstructie, beschermd tegen hitte, vloeistoffen en chemicaliën.

Het inotag heat on-metal 2.0 label is uitgebreid getest in inotec’s eigen Label Competence Centre. Dit om er voor te zorgen dat het etiket de vereisten van de verschillende toepassing waarvoor het is ontwikkeld ook aan kan. Het etiket is tevens getest middels het “Voyantic Tagformance Systeem”, de-facto de UHF-RFID performance measurement standaard.

Het label is in verschillende variaties te verkrijgen: enkelvoudige labels, sets, na wens verpakt (stapels, of anderszins) Daarnaast kan het label voorbedrukt, gepersonaliseerd en geprogrammeerd worden.

Volledig productinformatie treft u in het desbetreffende technical datasheet aan, welke bij nadere interesse – evenals sample materiaal natuurlijk - beschikbaar is.

  • Industriële, on-metal, toepassingen
  • Metalen containers en boxen
  • Verf- en poedercoat-processen
  • KTL processen
  • Automotive

Back to: Actueel