Inotec geeft kleurt de wereld van vloerlocaties middels de nieuwe Floortag InTheFloor!
25.02.2016

Inotec geeft kleurt de wereld van vloerlocaties middels de nieuwe Floortag InTheFloor!

Terwijl inotec inmiddels al meer dan 50.000 oplossingen ter identificatie van vloerlocaties heeft geleverd en geïnstalleerd is het tijd voor de introductie van de nieuwst loot aan inotec’s (vloer-)identificatieboom: De Floortag ITF®,

Deze doorontwikkeling van ons Floorblock® bevat net als het Floorblock® een aan de achterzijde bedrukt transparant polycarbonbaat etiket. Dit etiket is verzonken in een speciaal hiervoor ontwikkeld aluminium frame geplakt en dit frame wordt middels een epoxy in een speciaal door ons installatieteam uitgefreesde ruimte in uw vloer aangebracht.

Voordelen van de Floortag ITF® op een rijtje:

  • Ultiem duurzaam, maar toch flexibel: etiket kan worden vervangen door een ander etiket (bij evt. beschadiging, of bij her-nummering van de vloerlocaties)
  • De oplossing zit in en dus niet op de vloer (minder beschadiging door lepels van de heftruck en door het schuiven van paletten)
  • Aanbrenging door ervaren en vakkundig installatieteam
  • Probleemloze scanning en dus minder fouten in uw inen uitslagproces en dus een betrouwbare operatie.
  • U kunt gebruik maken van een 1-D streepjescode, een 2 D-code, maar we kunnen ook een UHF RFID tag in het aan te brengen label integreren.
  • Het gebruik van kleur voegt evt. waarde toe aan uw operatie: Denk aan verschillende kleuren voor verschillende productgroepen / operaties in uw logistiek (in- vs. uitslag).

Bij interesse - of wanneer u gewoon eens meer wilt weten – kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag.

Uw inotec-team

Back to: Actueel