Magazijnlogistiek

Processen in moderne magazijnen zijn veelal gericht op foutreductie en optimale efficiency. Onze etiketten dragen hiertoe bij:

Onze duurzame barcode- en RFID oplossingen voor magazijn en logistiek 

Nederland Team

info@--no-spam--inotec.nl
Tel.: +31 24 3450480

Referenties Magazijn

Onze etiketten worden al jarenlang naar tevredenheid bij vele klanten ingezet. Onder andere Schotpoort Logistics profiteert al jarenlang van deze technisch hoogwaardige oplossing. 

Diomaster

Een absoluut topproduct, dat vooral op het gebied van pallet-, duurzame lastdrager-, stelling- en inventarisidentificatie met succes wordt toegepast. Het drielaags etiket is uiterst robuust en sterk dankzij het drukken op de achterzijde. Ook mechanische belastingen vormen geen probleem. Verschillende lijmsoorten garanderen optimale hechting op uiteenlopende ondergronden.

Multilevel / Multicolor

Eén enkel etiket duidt verschillende plaatsen aan, bijv. palletplaatsen in een stelling. Door de gekleurde niveautoewijzing op het etiket ziet de magazijnmedewerker direct op welk niveau de palletzich bevindt. Bovendien wordt de barcode schuin geplaatst gedrukt. Daardoor is een ‘first read’ van 100 % mogelijk, omdat de scanner niet kan ‘wegglijden’, waardoor hij een verkeerde barcode zou lezen. Een perfect alternatief voor long range barcodelabels en de bijbehorende scanners in magazijnen!

 

FloorBlock

Een bijzonder stabiele variant op het gebied van vloermarkering, die probleemloos met speciale schroeven in betonnen vloeren kan worden aangebracht. Hier gaat het om een set bestaande uit een digitaal geproduceerd etiket, dat in de verdieping van een frame wordt geplakt en zo tegen de mechanische belastingen is beschermd. Er zijn diverse productvarianten mogelijk en ook aan individuele wensen van de klanten kan worden voldaan..

 

Diocard

De Diocard is een bijzonder stabiele variant van onze digitale barcode-etiketten, die ook voor mechanische bevestiging door middel van klemmen of schroeven (bijv. pallets etc.) geschikt is.

 

Diothough

Ons Diotough etiket is een absoluut topproduct, dat vooral op het gebied van pallet-, duurzame lastdrager-, stelling- en inventarisidentificatie met succes wordt toegepast. Deze barcodelabels, bestaan uit drie lagen en zijn uiterst duurzaam met dank aan het bedrukken op de achterzijde van een polyester folie. Mechanische belasting van het etiket vormt geen probleem. Verschillende lijmsoorten garanderen optimale hechting op uiteenlopende ondergronden.

Diosecure

Het Diosecure barcodeetiket biedt ude mogelijkheid om, zowel het etiket als ook de lijmlaag die na het verwijderen van het etiket achterblijft, te personaliseren. Zelfs een op het residu aangebrachte barcode is prima te scannen. Bedenkt u zich eens welke mogelijkheden dit biedt.

Toepassingen

© 2012 inotec - made by ideenwerft