Woordenlijst
+++ inotec; al jarenlang AIM-lid en betrokken leverancier van AUTO-ID oplossingen +++ inotec levert onder andere oplossing voor uw magazijn, voor u kratten, pallets en andere lastdragers, voor uw assets en natuurlijk ook identificatieoplossingen voor verschillende processtappen in uw productie en Supply Chain +++
 

Woordenlijst

All 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Barcode labels
Barcode labels helpen bedrijven bij het ordenen van materiaal, producten of lastendragers. De barcode wordt gelezen door een scanner en vervolgens verwerkt. Lees meer.
Beton stickers als oplossing voor uw betondelen
Beton stickers, ofwel Congrete-Tags, kunnen gebruikt worden als label-oplossing om eenvoudig de gegevens te verwerken van uw betondelen. Lees meer informatie.
Ceralabel als oplossing voor extreme toepassingen
Een ceralabel kan gebruikt worden als label-oplossing voor extreme toepassingen. Inotec geeft meer informatie over het ceralabel en haar verschillende toepassingen.
Floor label voor het merken van de vloer
Floor label: wat is het, waar wordt floor labeling voor gebruikt en waar kan ik het kopen? Hier vindt u de informatie die u nodig heeft voor vloermarkering!
Hittebestendige stickers
Hittebestendige stickers zijn veel gebruikte labels in de industrie. Sommige stickers zijn bestand tegen temperaturen van 1650°C en dat maakt ze onverwoestbaar.
Kunststof labels bestellen
Kunststof labels zijn makkelijk te bewerken en zijn verder geschikt voor diverse toepassingen. U leest er alles over in dit artikel.
Metalen labels
Metalen labels voor duurzaam magazijnbeheer. Slijtvaste metalen of RVS labels bieden veel mogelijkheden voor verschillende sectoren. Klik hier voor meer info.
Papieren labels
Papieren labels zijn makkelijk in gebruik, omdat ze flexibel zijn. Daarnaast zijn ze makkelijk te bedrukken en in verhouding tot duurzame labels goedkoop. Lees meer.
RFID antenne
RFID antenne zendt een radioveld uit en ontvangt elektromagnetische golven terug van de RFID tag met informatie over het object. Klik hier voor meer informatie!
RFID chip
RFID chip technologie voor het opslaan en lezen van informatie op afstand. Lees op deze pagina alles over de RFID technologie en de chips van Inotec. Klik hier!
RFID systeem
RFID systeem is de technologie die helpt bij het identificeren en traceren van objecten. De informatie wordt opgeslagen op microchip. Klik hier voor meer info!
RFID toepassingen
RFID toepassingen kunnen uiteenlopende oplossingen zijn op het gebied van labeling. Ze helpen bij het identificeren en traceren van objecten. Lees meer.
RFID tracking
RFID tracking voor het traceren van goederen, onderdelen of personen. Altijd weten waar objecten zich op welk moment bevinden? Klik hier voor meer informatie!
Stickers op rol
Stickers op rol: wat zijn de voordelen van het merken van producten? Verbeter uw magazijnbeheer en logistiek. Zorg voor structuur in uw bedrijf. Klik hier!